Geschreven at Six

Bedoeling Valentijnsmenu Dinner at Six de Eetplaneet Gerechtjes om te delen

De bedoeling

De traditionele menukaart is schaars aan het worden. Maar wat is dan de bedoeling van zo’n kaart met verschillende gerechten zonder volgordebepaling?

Lees verder »
Anekdotes Vrouw Eet om te proeven Dinner at Six in Houten Tafel Duurzaam

Een Vrouw in de horeca

Vrouw studeerde journalistiek en werkte daarnaast met veel enthousiasme in de kroeg, maar had nooit nagedacht over de periode die daarna zou aanbreken…

Lees verder »
Martini Negroni Jenever jeneverbes Mispel Dinner at Six Houten Restaurant

Jenever

Neut, jonkie, piketanussie, jajem, klare. Dit oud-Hollands distillaat is bezig met een opmars en gaat de strijd aan met de populaire whisky.

Lees verder »
Asperges Houten Dinner at Six restaurant

Asperges

Deze fallusvormige groente komt maar een aantal weken per jaar opzetten. Het is voor velen dé associatie dat de lente begint en ze worden gezien

Lees verder »
Hollandse garnalen Dinner at Six Houten Pellen

Hollandse garnalen

Klein, niet per se knap en vaak weggestopt in een kroket. Wat maakt nu eigenlijk deze, naar ons eigen landje vernoemde, garnaal zo bijzonder?

Lees verder »
Kern Aardpeer Groenten Vegetarisch Eten Houten

Het zit ‘m in de kern

Niet alles is eetbaar, en niet alles is lekker. Bepaalde smaken zijn goede trucjes van de natuur om te voorkomen dat dieren zichzelf ziek eten.

Lees verder »