Jeneverbes
Gelukkig groeit er nog meer in het wild, zo ook een enorme hoeveelheid jeneverbesstruiken op de korte duinen in Soesterduinen!
Gelukkig groeit er nog meer in het wild, zo ook een enorme hoeveelheid jeneverbesstruiken op de korte duinen in Soesterduinen!
We draaien het om: het wordt de standaard om ’s avonds te werken en het horecapersoneel viert avonden vrij.
Natuurwijn, of Vin nature op z’n Frans – dat klinkt gelijk wat chiquer. Maar is dan niet alle wijn een product van de natuur?
Horeca komt in vele vormen en maten, maar bij alle zaken draait het natuurlijk om eten en drinken. Wat maakt nou dat je liever bij
De traditionele menukaart is schaars aan het worden. Maar wat is dan de bedoeling van zo’n kaart met verschillende gerechten zonder volgordebepaling?
Gewoon, normaal, leuk en lekker. Begrippen waarover in de horeca nogal veel verwarring kan ontstaan.
Aardappelen, vlees en groenten. Een avg’tje. Niks dat de Hollandse eetcultuur eigenlijk beter weergeeft. Is het al tijd om dit te doorbreken?
Met de lockdown, door een niet nader te noemen virus, werd er duidelijk welke beroepen er wel en niet essentieel zijn. Maar maakt niet essentieel
Vrouw studeerde journalistiek en werkte daarnaast met veel enthousiasme in de kroeg, maar had nooit nagedacht over de periode die daarna zou aanbreken…
Neut, jonkie, piketanussie, jajem, klare. Dit oud-Hollands distillaat is bezig met een opmars en gaat de strijd aan met de populaire whisky.
Deze fallusvormige groente komt maar een aantal weken per jaar opzetten. Het is voor velen dé associatie dat de lente begint en ze worden gezien
Door het sluiten van de restaurants heeft de markt van de afhaal-menu’s een sprint genomen. Hing dit al in de lucht of is het een
Genieten in een ontspannen sfeer
Geopend: dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:00 uur