Geschreven at Six

Martini Negroni Jenever jeneverbes Mispel Dinner at Six Houten Restaurant

Jeneverbes

Gelukkig groeit er nog meer in het wild, zo ook een enorme hoeveelheid jeneverbesstruiken op de korte duinen in Soesterduinen!

Lees verder »
Bedoeling Valentijnsmenu Dinner at Six de Eetplaneet Gerechtjes om te delen

De bedoeling

De traditionele menukaart is schaars aan het worden. Maar wat is dan de bedoeling van zo’n kaart met verschillende gerechten zonder volgordebepaling?

Lees verder »
Trucjes Dinner at Six Restaurant Houten

Een Vrouw in de horeca

Vrouw studeerde journalistiek en werkte daarnaast met veel enthousiasme in de kroeg, maar had nooit nagedacht over de periode die daarna zou aanbreken…

Lees verder »
Martini Negroni Jenever jeneverbes Mispel Dinner at Six Houten Restaurant

Jenever

Neut, jonkie, piketanussie, jajem, klare. Dit oud-Hollands distillaat is bezig met een opmars en gaat de strijd aan met de populaire whisky.

Lees verder »
Asperges Houten Dinner at Six restaurant

Asperges

Deze fallusvormige groente komt maar een aantal weken per jaar opzetten. Het is voor velen dé associatie dat de lente begint en ze worden gezien

Lees verder »