Iets te vieren

Ben je binnenkort jarig? Ben je een indrukwekkend aantal jaar getrouwd? Er zijn nog genoeg dingen te bedenken die je zou mogen vieren. Doe je dat in een groter gezelschap, dan snappen wij dat het fijn is als wij de zorgen uit handen nemen. Wij doen dit met plezier en denken graag mee over een passende invulling.

Op maat gemaakte arrangementen

Wij hebben inmiddels veel ervaring en succes met speciale arrangementen voor groepen. In overleg maken we een programma waarin zoveel mogelijk kan. Kom bijvoorbeeld borrelen, eten, drinken, presenteren of vier feest met live muziek. Eerder organiseerden wij ook al wijnproeverijen en kookworkshops. Dit kan op middagen, rond borreltijd of ’s avonds. Feest mag zelfs gevierd worden op de dagen die we normaal gesloten zijn. Vertel ons de reden van de bijeenkomst en wij maken een creatief voorstel.

 

Centraal gelegen in Midden Nederland

Houten is een dorp vlak onder Utrecht. Midden in Nederland dus, en een geschikte plek om af te spreken met een gezelschap uit verschillende windstreken. Met de trein en via de A27 ben je er zo, zonder druk centrum en peperdure parkeergarages. Je parkeert gratis op ons parkeerplaats achter het restaurant.