Iets te vieren

Ben je binnenkort jarig of ben je zoveel jaar getrouwd? Er is altijd wel een goede reden om iets te vieren. Met een groter gezelschap snappen wij dat het fijn is als de zorgen uit handen worden genomen. We doen dit met alle plezier en denken graag mee voor een passende invulling.

Op maat gemaakte arrangementen

Wij hebben inmiddels veel ervaring en succes met speciale arrangementen voor groepen. In goed overleg maken we een mooi programma waarbij bijna alles mogelijk is. Borrelen, eten, drinken, presentaties, live muziek, alles kan. Wil je graag een wijn proeverij organiseren of een kookworkshop doen, wij regelen het voor je! Dit doen we op middagen, rond borreltijd of ’s avonds. Maar ook op de dagen die we normaal gesloten zijn, geen enkel probleem. Je vertelt ons het doel van de bijeenkomst en wij maken een creatief voorstel.

 

Centraal gelegen in Midden Nederland

Houten is een dorp vlak onder Utrecht. Dit maakt het een uitermate geschikte plek om te fungeren als centrale plek in Nederland om af te spreken. Kom je met je gezelschap uit verschillende windstreken? Houten is makkelijk bereikbaar via de A27 en je hoeft zoals in Utrecht een druk centrum in met dure parkeergarages. Je parkeert vervolgens gratis op ons eigen ruime parkeerplaats achter het restaurant.