Iets te vieren

Je hebt eigenlijk geen reden nodig maar...

Ben je binnenkort jarig? Ben je een indrukwekkend aantal jaar getrouwd? Er zijn nog genoeg dingen te bedenken die je zou mogen vieren. Doe je dat in een groter gezelschap, dan snappen wij dat het fijn is als wij de zorgen uit handen nemen. Wij doen dit met plezier en denken graag mee over een passende invulling.

Op maat gemaakte arrangementen
Wij hebben inmiddels veel ervaring en succes met speciale arrangementen voor grotere gezelschappen. In overleg maken we een programma waarin er veel mogelijk is. Kom bijvoorbeeld borrelen, eten, drinken, presenteren of vier feest met live muziek. Dit kan op middagen, rond borreltijd of ’s avonds. Feest mag zelfs gevierd worden op de dagen dat we normaal gesloten zijn. Vertel ons de reden van de bijeenkomst en wij maken een creatief voorstel.

trouwen Jules 7 8 juni

Route

Parkeergelegenheid
Wij hebben achter ons restaurant voldoende parkeergelegenheid. Dit is gratis en op eigen terrein. Je kan langs de zijkant van het pand het parkeerterrein op rijden. De steeg is smal, maar elke auto past erdoor. Vanaf het plein op ’t Oude Dorp neem je de bocht het makkelijkst.

Centraal gelegen in Midden Nederland
Houten is een dorp vlak onder Utrecht. Midden in Nederland dus, en een geschikte plek om af te spreken met een gezelschap uit verschillende windstreken. Met de trein en via de A27 ben je er zo, zonder druk centrum en peperdure parkeergarages.

Openbaar vervoer
Houten is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanuit Utrecht (10 minuten), maar ook vanuit de richting Den Bosch (20 minuten). Vanaf beide stations is het goed te lopen naar het restaurant (10-15 minuten). Volg de bordjes naar ‘t Oude Dorp. Je kan bij zowel station Houten als Houten Castellum een OV-fiets huren.

Fiets
Houten is in 2018 wederom uitgeroepen tot de fietsstad van Nederland. Via een volledig fietswegennet is alles makkelijk bereikbaar. Kom je op je eigen fiets of vanaf het station met een OV-fiets? Achter het restaurant staat een fietsenrek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.