Bas en Jules, bevriend sinds de middelbare school, zijn geboren en getogen Houtenaren. Een restaurant in hun eigen dorp: hoe geweldig zou dat zijn? Met z’n tweeën een restaurant runnen, bleek wat ambitieus. Als eigenaren mogen ze zich gelukkig prijzen met een bevlogen team. Jonge, enthousiaste medewerkers, met ieder z’n eigen (unieke) kwaliteiten en bovenal liefde voor eten en drinken.
Onze filosofie is heel simpel: doen wat wij graag zouden willen als we uit eten gaan. Waanzinnig goed eten en bijzonder lekker drinken. Informeel, ongedwongen met oprechte aandacht voor de gast. Kortom: genieten in een ontspannen sfeer
We leven in de wereld met een belangrijke uitdaging als het gaat om verantwoord eten en drinken. Wij geloven erin om enkel producten te gebruiken die met aandacht en liefde zijn gemaakt, met respect voor de natuur en het welzijn van dieren. Dat betekent bijvoorbeeld geen vlees uit de industriële fabrieken, zoveel mogelijk wild en anders op kleinschalige boerderijen waar de dieren buitenruimte hebben. Groenten zo veel mogelijk lokaal en van de koude grond, uit tuinen waar de biodiversiteit de voorkeur heeft. Koken is bij ons een ambacht en geen kunst, al vinden we het belangrijk en leuk om gerechten te maken die verrassen en eigenzinnig zijn.
Genieten in een ontspannen sfeer
Geopend: dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:00 uur