Over ons

Even voorstellen

Bas en Jules, bevriend sinds de middelbare school, zijn geboren en getogen Houtenaren. Een restaurant in hun eigen dorp: hoe geweldig zou dat zijn? Met z’n tweeën een restaurant runnen, bleek wat ambitieus. Als eigenaren mogen ze zich gelukkig prijzen met een bevlogen team. Jonge, enthousiaste medewerkers, met ieder z’n eigen (unieke) kwaliteiten en bovenal liefde voor eten en drinken. 

De essentie van uit eten gaan

Onze filosofie is heel simpel: doen wat wij graag zouden willen als we uit eten gaan. Waanzinnig goed eten en bijzonder lekker drinken. Informeel, ongedwongen met oprechte aandacht voor de gast. Kortom: genieten in een ontspannen sfeer

Onze visie op eten

We leven in de wereld met een belangrijke uitdaging als het gaat om verantwoord eten en drinken. Wij geloven erin om enkel producten te gebruiken die met aandacht en liefde zijn gemaakt, met respect voor de natuur en het welzijn van dieren. Dat betekent bijvoorbeeld geen vlees uit de industriële fabrieken, zoveel mogelijk wild en anders op kleinschalige boerderijen waar de dieren buitenruimte hebben. Groenten zo veel mogelijk lokaal en van de koude grond, uit tuinen waar de biodiversiteit de voorkeur heeft. Koken is bij ons een ambacht en geen kunst, al vinden we het belangrijk en leuk om gerechten te maken die verrassen en eigenzinnig zijn. 

Wat anderen over ons schreven

Gault&Millau

Restaurantgids
We zijn sinds 2022 opgenomen in de gids van Gault&Millau met een hele mooie beoordeling. Zijn we trots op.
lees recensie

Gouden pollepel

Rubriek in AD
We stonden op dat moment bovenaan de ranglijst van het Algemeen Dagblad voor de regio Utrecht.
lees recensie

Frisse mosterd

Restaurantwebsite
Frisse Mosterd bespreekt de Utrechtse horeca. Met unieke reportages en interviews biedt Frisse Mosterd een kijkje in de keuken.
lees recensie

Culy.nl

Restaurantwebsite
Culy.nl is een website met allerlei aan culinaire tips, van recepten tot tips voor restaurants.
lees recensie

NH Gooi

Radio
We werden geïnterviewd op de radio over hoe het ons verging in tijden van Corona.
lees recensie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.