Zakelijk uit eten

Zakelijk uit eten in Houten

Wil je een rustige tafel om te dineren met een zakenpartner, waarbij je niet te veel gestoord wordt en je wensen vooraf besproken zijn? Dat kan! 

Een feestelijk diner om met meer personeel tegelijk bij elkaar te komen mag natuurlijk ook. Dit is ook mogelijk in de middag met een lunch of voor de borrel.

Wij hebben inmiddels veel ervaring en succes met speciale arrangementen voor grotere zakelijke gezelschappen. In overleg maken we een programma waarin er veel mogelijk is. Kom bijvoorbeeld borrelen, eten, drinken, presenteren of vier feest met live muziek. Dit kan op middagen, rond borreltijd of ’s avonds. Vertel ons de reden van de bijeenkomst en wij maken een creatief voorstel.

Flexibiliteit
Eet of mag je bepaalde ingrediënten niet? Heb je voorkeur voor vlees of vis of juist vegetarisch? Naast onze kleine maar veelzijdige menukaart hebben we altijd nog andere opties. Vertel ons wat je wensen zijn.

We houden ook graag rekening met andere wensen, zoals bijvoorbeeld het tempo waarin je de gerechten geserveerd wilt krijgen of je voorkeur voor een tafel of plek in het restaurant. Als je zakelijk uit eten gaat, begrijpen wij dat je bepaalde wensen hebt. 

Route

Parkeergelegenheid
Wij hebben achter ons restaurant voldoende parkeergelegenheid. Dit is gratis en op eigen terrein. Je kan langs de zijkant van het pand het parkeerterrein op rijden. De steeg is smal, maar elke auto past erdoor. Vanaf het plein op ’t Oude Dorp neem je de bocht het makkelijkst.

Centraal gelegen in Midden Nederland
Houten is een dorp vlak onder Utrecht. Midden in Nederland dus, en een geschikte plek om af te spreken met een gezelschap uit verschillende windstreken. Met de trein en via de A27 ben je er zo, zonder druk centrum en peperdure parkeergarages.

Openbaar vervoer
Houten is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanuit Utrecht (10 minuten), maar ook vanuit de richting Den Bosch (20 minuten). Vanaf beide stations is het goed te lopen naar het restaurant (10-15 minuten). Volg de bordjes naar ‘t Oude Dorp. Je kan bij zowel station Houten als Houten Castellum een OV-fiets huren.

Fiets
Houten is in 2018 wederom uitgeroepen tot de fietsstad van Nederland. Via een volledig fietswegennet is alles makkelijk bereikbaar. Kom je op je eigen fiets of vanaf het station met een OV-fiets? Achter het restaurant staat een fietsenrek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.