De eetcultuur bestaat uit verhalen, en vertelt nagenoeg altijd iets over de geschiedenis. Ook wij vertellen verhalen met wat er op het bord ligt, en die zijn nog mooier als je de herkomst ook kent. Geregeld gaan we langs bij de bedrijven waarmee we samenwerken, zo weten we precies waarmee we werken en zijn we betrokken bij iedere stap van het proces.
Groenten zijn bij ons vaak het uitgangspunt van een nieuw gerecht. Het aanbod van Zuylestein en Brassica bepaalt daarom grotendeels onze kaart. Tuinen waar gewerkt wordt op de koude grond en met oog op de biodiversiteit. En dat proef je terug!
Och Josse, wat is het toch een leuke en vooruitstrevende vent. Kleinschalig varkens houden en ze de ruimte bieden die ze verdienen. Sublieme smaak door het vele bewegen en het juiste voer. Deed elke veehouder het maar zoals Josse het doet.
Prachtige boerderij met authentieke en ambachtelijke producten. Met bijzonder goede affineurs halen we naast andere producten hier ook alles wat met zuivel te maken heeft.
Rechtstreeks uit Zeeland krijgen wij het beste uit de Noordzee aangeleverd. Met het oog op duurzaam gevangen vis en de mooiste oesters en schelpdieren uit de Oosterschelde.
Genieten in een ontspannen sfeer
Geopend: dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:00 uur