Onze partners

Het begint bij een goed product

De eetcultuur bestaat uit verhalen, en vertelt nagenoeg altijd iets over de geschiedenis. Ook wij vertellen verhalen met wat er op het bord ligt, en die zijn nog mooier als je de herkomst ook kent. Geregeld gaan we langs bij de bedrijven waarmee we samenwerken, zo weten we precies waarmee we werken en zijn we betrokken bij iedere stap van het proces.

Landgoed Zuylestein
en Tuin Brassica

Groenten zijn bij ons vaak het uitgangspunt van een nieuw gerecht. Het aanbod van Zuylestein en Brassica bepaalt daarom grotendeels onze kaart. Tuinen waar gewerkt wordt op de koude grond en met oog op de biodiversiteit. En dat proef je terug!

Buitengewone varkens

Och Josse, wat is het toch een leuke en vooruitstrevende vent. Kleinschalig varkens houden en ze de ruimte bieden die ze verdienen. Sublieme smaak door het vele bewegen en het juiste voer. Deed elke veehouder het maar zoals Josse het doet. 

Lindenhoff

Prachtige boerderij met authentieke en ambachtelijke producten. Met bijzonder goede affineurs halen we naast andere producten hier ook alles wat met zuivel te maken heeft. 

W&A Fish

Rechtstreeks uit Zeeland krijgen wij het beste uit de Noordzee aangeleverd. Met het oog op duurzaam gevangen vis en de mooiste oesters en schelpdieren uit de Oosterschelde.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.