
Van gerangschikte garnering tot simplistische eenvoud
Na het nadenken over smaak, structuur en waar ingrediënten te halen, is de opmaak van een gerecht de laatste hersenbreker.
Na het nadenken over smaak, structuur en waar ingrediënten te halen, is de opmaak van een gerecht de laatste hersenbreker.
een koffietje buiten de deur, een tosti met ketchup, een wrap verpakt in vetvrij papier…
Een goede gastvrouw is een uitstekend verkoper, zonder dat jij daar als gast iets van merkt.
Op de bonnefooi een restaurant binnengaan, doe jij dat nog wel eens?
Bij mij hoef je niet per se te zijn voor de geografie van wijn, liever praat ik over waarom je wijn drinkt… Voor de smaak
De verscheidenheid van paddenstoelen van klassieke champignonroomsaus tot eekhoorntjesbrood en cantharel in de meest verfijnde gerechten.
Sommige herinneringen bezorgen met terugwerkende kracht roodgloeiende wangen.
We leven in een tijd dat eten en drinken niet alleen een levensbehoefte vervult. Genieten ervan is vooral iets moois, en dat begint bij proeven.
Werken in de horeca zou verplicht gemaakt moeten worden – al is het maar voor een jaar.
Ken je dat extreme verlangen als je langs een bakker komt waar de geur van versgebakken brood uit de afzuigers de straat vult?
Weet je nog, de eerste aankondiging van de anderhalve-meter-maatregel?
Genieten in een ontspannen sfeer
Geopend: dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:00 uur