Maak het makkelijker, niet moeilijker
Een concept dat uitgelegd moet worden en menukaarten met voorwaarden In dit laatste deel over horeca ergernissen less is more
Een concept dat uitgelegd moet worden en menukaarten met voorwaarden In dit laatste deel over horeca ergernissen less is more
Beleefde knikjes onoprechte glimlachjes verkooppraatjes en opgedreunde zinnetjes In deel twee van deze serie over verkleinwoorden tot sociale ergernissen gaan we op reis
Jawel mevrouw jawel meneer Als autodidact in de horeca valt het mij altijd enorm op wanneer horecapersoneel geleerd heeft hoe dingen horen
8216 Hij is het aan het uitmaken 8217 zei ik tegen mijn vriend Haar lip trilde en de tranen verschenen in haar ooghoeken 8216
Krokant zoet zout en misschien een beetje fout soms heb je er simpelweg zin in Van ordinaire ook wel hoerige wijn tot crunchy bacon je
Na het nadenken over smaak structuur en waar ingrediënten te halen is de opmaak van een gerecht de laatste hersenbreker
een koffietje buiten de deur een tosti met ketchup een wrap verpakt in vetvrij papier 8230
Een goede gastvrouw is een uitstekend verkoper zonder dat jij daar als gast iets van merkt
Op de bonnefooi een restaurant binnengaan doe jij dat nog wel eens
Bij mij hoef je niet per se te zijn voor de geografie van wijn liever praat ik over waarom je wijn drinkt Voor de smaak
De verscheidenheid van paddenstoelen van klassieke champignonroomsaus tot eekhoorntjesbrood en cantharel in de meest verfijnde gerechten
Genieten in een ontspannen sfeer
Geopend: dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:00 uur