Fingerspitzengefühl
Trucjes zijn als ballonnen om een speld in te prikken. De grootste truc voor horecamedewerkers is om de trukendoos dicht te laten.
Trucjes zijn als ballonnen om een speld in te prikken. De grootste truc voor horecamedewerkers is om de trukendoos dicht te laten.
Ken je die plekken waar je zonder na te denken je schoenen uittrekt en ontspannen achterover leunt in een stoel?
Wat als we nooit hadden ontdekt dat van melk kaas te maken valt? Wat als we nooit hadden ontdekt dat graankorrels vermalen tot meel de
Waar komt toch die ‘eeuwige’ behoefte vandaan om het ánders, beter, hipper te doen? Met een concept dat ‘uitgelegd’ moet worden, en menukaarten met ingewikkelde
Beleefde knikjes, onoprechte glimlachjes, verkooppraatjes en opgedreunde zinnetjes. In deel twee van deze serie over verkleinwoorden tot sociale ergernissen, gaan we op reis.
Jawel mevrouw, jawel meneer. Als autodidact in de horeca, valt het mij altijd enorm op wanneer horecapersoneel geleerd heeft hoe dingen ‘horen’
‘Hij is het aan het uitmaken,’ zei ik tegen mijn vriend. Haar lip trilde en de tranen verschenen in haar ooghoeken. ‘Dat lijkt niet op
Krokant, zoet, zout en misschien een beetje fout, soms heb je er simpelweg zin in. Van ordinaire (ook wel hoerige) wijn tot crunchy bacon, je
Na het nadenken over smaak, structuur en waar ingrediënten te halen, is de opmaak van een gerecht de laatste hersenbreker.
een koffietje buiten de deur, een tosti met ketchup, een wrap verpakt in vetvrij papier…
Een goede gastvrouw is een uitstekend verkoper, zonder dat jij daar als gast iets van merkt.
Op de bonnefooi een restaurant binnengaan, doe jij dat nog wel eens?
Genieten in een ontspannen sfeer
Geopend: dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:00 uur