’s Middags uit eten, ’s avonds werken?

DEEL DIT BERICHT

We draaien het om: het wordt de standaard om ’s avonds te werken en het horecapersoneel viert avonden vrij. Het diner vervroegen we, en ’s avonds kun je makkelijk teren op een boterham met kaas. Net als vroeger eigenlijk. Extra bonus: je hoeft na een lange werkdag de keuken niet meer in.

24-11-2021

Uitgebreid lunchen zit nog niet in het DNA van de Nederlander. Misschien omdat we er graag iets alcoholisch bij nuttigen, en daar liever niet te vroeg mee beginnen. Of omdat het meer tijd kost dan een bammetje en blokje om? Alle zondagse evenementen van Dinner at Six vinden overdag plaats, juist omdat we zelf enorm houden van uitgebreid lunchen – met glas wijn erbij en een dessertje toe.

Het is een droomscenario dat we met een druk op de knop iedereen net zo enthousiast krijgen. Kunnen we de avond ‘gewoon’ naar voren halen? Met liefde bellen wij bazen en leidinggevenden om jullie roosters om te gooien. Geef je dag eens een andere invulling, spijbel een beetje, of werk nadat je bij ons het pand verlaat nog even door.

Kon het bij ons maar zijn als in een discotheek: ongeacht het tijdstip dat je binnenloopt, waan je je in het nachtleven. Lichten uit, spots en discolampen aan. Harde muziek, dansende mensen en de geur van tapbier laat je de buitenwereld toch wel vergeten. Stap eens de drempel over op een ongewoon tijdstip en ervaar dat het niet uitmaakt.

Kortom: ga ’s middags uit eten en werk na zonsondergang.

 

Mette Dijkstra

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.