De schuddende billen van ganzenvarkens in Houten
‘We moeten ergens linksaf, maar ik weet niet meer zo goed waar.’ Chef Jules rijdt speurend over de Rondweg. Natuurlijk rijden we er eerst voorbij,
‘We moeten ergens linksaf, maar ik weet niet meer zo goed waar.’ Chef Jules rijdt speurend over de Rondweg. Natuurlijk rijden we er eerst voorbij,
Op het aperitievenkaartje pronken zelfbedachte tot klassieke cocktails (met én zonder alcohol) en ook: bier! Van de Houtense brouwerij Hommeles.
Het Portugese Vinho verde is nat, groen en voedingsstofsarm. De drie ingrediënten voor frisse, lichte en zurige wijnen. De wijnen zijn veelal laag in alcoholpercentage
Die dag dat alle vrouwen hun broek laten voor wat het is, en met rok en blote benen de deur uitstappen is door Martin Bril
Geen natuurwijn is dezelfde, zelfs niet als ze gemaakt is van druiven die slechts honderd meter verderop geplukt zijn. Natuurwijn is boers, onvoorspelbaar en machtig
De lepel. Een gereedschap dat naar mijn mening te vaak wordt vergeten. Een ondergeschoven kindje onder het bestek.
Zacht, zoetig, eigenwijs en enigszins apart. Een vergeten groenten die in restaurants als paddenstoelen uit de grond schiet: de aardpeer. Gepoft, als puree, gekookt of
De geschiedenis van de Griekse wijn is minstens 6.500 jaar oud. Bij ons kan je Griekse wijn vinden op de wijnkaart. Probeer eens iets anders,
De mispels zijn een bijna vergeten vrucht, wij vertellen er graag meer over.
We lichten kort toe wat Kombucha is. Hoe gebruik je het? Is het goed voor je? Kan je het zelf maken?
Genieten in een ontspannen sfeer
Geopend: dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:00 uur