
Spaanse viognier en een waterglas
Sommige herinneringen bezorgen met terugwerkende kracht roodgloeiende wangen.
6 augustus Lees verderSommige herinneringen bezorgen met terugwerkende kracht roodgloeiende wangen.
6 augustus Lees verderWe leven in een tijd dat eten en drinken niet alleen een levensbehoefte vervult. Genieten ervan is vooral iets moois, en dat begint bij proeven.
30 juni Lees verderWerken in de horeca zou verplicht gemaakt moeten worden - al is het maar voor een jaar.
3 juni Lees verderKen je dat extreme verlangen als je langs een bakker komt waar de geur van versgebakken brood uit de afzuigers de straat vult?
6 mei Lees verderWeet je nog, de eerste aankondiging van de anderhalve-meter-maatregel?
25 april Lees verderDe martini is een iconische cocktail en heeft (bijna) niets te maken met het merk Martini dat je kant-en-klaar in de supermarkt of slijter koopt.
22 februari Lees verderIn een stad waar je niets of niemand kent is het éxtra leuk om pareltjes te ontdekken.
3 februari Lees verderHet proeven van wijn gaat gepaard met opmerkelijke handelingen én woorden.
22 januari Lees verderTwee cocktails om te proberen, een met en een zonder alcohol!
6 januari Lees verderGelukkig groeit er nog meer in het wild, zo ook een enorme hoeveelheid jeneverbesstruiken op de korte duinen in Soesterduinen!
5 januari Lees verderWe draaien het om: het wordt de standaard om ’s avonds te werken en het horecapersoneel viert avonden vrij.
25 december Lees verderOp 12 en op 19 december organiseren we een zondagslunch, met op 19 december het thema: Wild! Lunchen is tenslotte het nieuwe dineren aan het worden en wat is er eigenlijk lekkerder dan uitgebreid tafel op de zondagmiddag...
Op 12 en op 19 december organiseren we een zondagslunch, met op 12 december het thema: Italië! Lunchen is tenslotte het nieuwe dineren aan het worden en wat is er eigenlijk lekkerder dan uitgebreid tafel op de zondagmiddag...
Natuurwijn, of Vin nature op z'n Frans - dat klinkt gelijk wat chiquer. Maar is dan niet alle wijn een product van de natuur?
20 oktober Lees verderHoreca komt in vele vormen en maten, maar bij alle zaken draait het natuurlijk om eten en drinken. Wat maakt nou dat je liever bij de een dan bij de ander komt?
30 september Lees verderBinnenkort hier meer informatie over onze digestieven proeverij op zondag 21 november.
Op zondagmiddag 17 oktober organiseren we weer een wijnproeverij, dit keer geheel in het teken van de Beaujolais. De Beaujolais heeft te kampen gehad met een klein imago probleem, maar is nu weer helemaal terug van weg geweest!