Duitsland proeverij

DEEL DIT BERICHT

Duitsland heeft zo zijn eigen stijl als het gaat om wijn maken en die stijl past ons helemaal. Hier willen we je natuurlijk graag in meenemen en gaan we op zondagmiddag 30 april een mooie verscheidenheid aan Duitse wijnen laten proeven!

Wat gaan we doen

De proeverij is op zondagmiddag 30 april waarbij je wordt ontvangen met een klassiek aperitief en daarna proeven we deze middag 7 verschillende wijnen. We nemen je graag mee in de verscheidenheid van de Duitse wijncultuur en willen je verrassen met de geweldige kwaliteit die er gemaakt wordt. We proeven van fris tot rijp en van licht tot zwaar. We begeleiden deze middag van een aantal passende hapjes, maar zullen de Duitse schlagermuziek achterwege laten.

We lichten de wijnen uiteraard toe en vertellen daarbij van alles over de wijnmakers, maar zullen het tegelijkertijd zo luchtig mogelijk houden. Het gaat tenslotte om het proeven van de wijn en het hebben van een gezellige middag met elkaar!

Hoe laat is het

De proeverij is van 15.00u tot ongeveer 18.00u. Wat ons betreft een heerlijke zondagmiddag besteding. Proeven van bijzondere wijnen, discussiëren over de smaken maar natuurlijk vooral veel gezelligheid! Na afloop is er nog een mogelijkheid om de geproefde wijnen te bestellen. Dit is niet verplicht maar mocht je iets hebben geproefd waar je graag meer van wilt of cadeau wilt doen dan zorgen wij dat het de week erna voor je klaar staat.

Inschrijven

De kosten voor deze middag bedragen €40,- per persoon. Je kan via deze link je reserveringsaanvraag doen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. We hebben een beperkt aantal plekken, je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.