Eerste paasdag

DEEL DIT BERICHT

Op zondag 9 april is het weer Pasen en wat ons betreft dé gelegenheid om uitgebreid met elkaar te tafelen. Dat doen we dan uiteraard in de middag, niks lekkerders dan uitgebreid lunchen op de zondagmiddag.  

Wat gaan we doen

We serveren met Pasen een mooi lunchmenu waarbij je zelf kan kiezen tussen 3,4 of 5 gangen. Omdat we het het lekker licht willen houden met deze lunch, serveren we deze middag geen vlees. Het wordt een lunch met de eerste mooie lente groenten- en visbereidingen, dit houdt het fris en verteerbaar. 

We starten met een klassieke amuse (het is Pasen dus dat wordt vast iets met ei…) en we zullen zorgen dat er een mooi glas bubbels en oesters in huis zijn. Het menu is een verrassing en zal op de creatieve wijze zijn zoals je dat van ons gewend bent.

We regelen die middag een aantal mooie flessen witte wijn, zowel fris als wat dikker en romig en een aantal gekoelde rode wijnen. We vinden het leuk om samen met jou een mooie fles wijn bij het menu uit te zoeken, maar desgewenst kunnen we ook een aantal losse glazen schenken. Zoals je al merkt, je kan het zo groots uitpakken als je zelf zou willen. We maken de keuzes beperkt om het niet ingewikkeld te maken, maar hoe lang en uitgebreid je wil zitten kan je zelf bepalen. 

Het menu kost respectievelijk 40,- | 45,- | 55,- euro. Je kan vanaf 13.00 uur arriveren, maar bij het inschrijven kan je zelf aangeven hoe laat je wil starten.

Inschrijven

Je kan via deze link je reserveringsaanvraag doen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. We hebben een beperkt aantal plekken, je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen. Wij hebben er alvast zin in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.