Zomerwijnen proeverij

DEEL DIT BERICHT

Meer zon betekent meer rosé, frisse stijlen wit en van die heerlijke lichtgekoelde rode wijnen. Wij begrijpen dat maar al te goed en hebben een aantal parels van zomerwijnen voor je klaar liggen!

Wat gaan we doen

De proeverij is op zondagmiddag 9 juli waarbij je wordt ontvangen met een verfrissend aperitief en daarna proeven we deze middag 7 verschillende wijnen. Als de temperaturen stijgen krijgen we nu eenmaal meer behoefte in andere stijlen wijn. En er zijn een aantal wijnen per uitstek geschikt voor die mooie zomerse dagen, die zetten we graag in het zonnetje en we geven je tips om de zomer mee door te komen! We zorgen natuurlijk ook voor een aantal lekkere hapjes bij de wijn.

We lichten de wijnen uiteraard toe en vertellen daarbij van alles over de wijnmakers, maar zullen het tegelijkertijd zo luchtig mogelijk houden. Het gaat tenslotte om het proeven van de wijn en het hebben van een gezellige middag met elkaar! We hopen uiteraard op mooi weer, dan doen we de proeverij lekker op het terras. 

Hoe laat is het

De proeverij is van 15.00u tot ongeveer 18.00u. Wat ons betreft een heerlijke zondagmiddag besteding. Proeven van bijzondere wijnen, discussiëren over de smaken maar natuurlijk vooral veel gezelligheid! Na afloop is er nog een mogelijkheid om de geproefde wijnen te bestellen. Dit is niet verplicht maar mocht je iets hebben geproefd waar je graag meer van wilt of cadeau wilt doen dan zorgen wij dat het de week erna voor je klaar staat.

Inschrijven

De kosten voor deze middag bedragen €40,- per persoon. Je kan via deze link je reserveringsaanvraag doen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. We hebben een beperkt aantal plekken, je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.