Neem contact op voor je zakelijke wensen

Contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al je zakelijke vragen. We denken flexibel mee in je wensen.
Vul het formulier in of bel naar 030 – 27 46 272.

Route

Parkeergelegenheid
Wij hebben achter ons restaurant voldoende parkeergelegenheid. Dit is gratis en op eigen terrein. Je kan langs de zijkant van het pand het parkeerterrein op rijden. De steeg is smal, maar elke auto past erdoor. Vanaf het plein op ’t Oude Dorp neem je de bocht het makkelijkst.

Centraal gelegen in Midden Nederland
Houten is een dorp vlak onder Utrecht. Midden in Nederland dus, en een geschikte plek om af te spreken met een gezelschap uit verschillende windstreken. Met de trein en via de A27 ben je er zo, zonder druk centrum en peperdure parkeergarages.

Openbaar vervoer
Houten is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanuit Utrecht (10 minuten), maar ook vanuit de richting Den Bosch (20 minuten). Vanaf beide stations is het goed te lopen naar het restaurant (10-15 minuten). Volg de bordjes naar ‘t Oude Dorp. Je kan bij zowel station Houten als Houten Castellum een OV-fiets huren.

Fiets
Houten is in 2018 wederom uitgeroepen tot de fietsstad van Nederland. Via een volledig fietswegennet is alles makkelijk bereikbaar. Kom je op je eigen fiets of vanaf het station met een OV-fiets? Achter het restaurant staat een fietsenrek.