Wild lunch

DEEL DIT BERICHT

Op 12 en op 19 december organiseren we een zondagslunch, met op 19 december het thema Wild! Lunchen is tegenwoordig toch het nieuwe dineren en wat is er eigenlijk fijner dan uitgebreid tafelen op de zondagmiddag… 

Wild lunch

Op zondag 19 december beginnen we om 12.30u met onze lunch geheel in het teken van het wildseizoen. We starten met een amuse en serveren vervolgens een vijf gangen menu. Wild past bij de herfst en de winter door de warme en diepe smaken. Wij werken graag met wild door deze krachtige smaken en omdat het een van de meest duurzame manieren van vlees eten is, het nog moeten jagen op de dieren is wel zo eerlijk. We zorgen voor bij het menu uiteraard mooie wilde wijnselectie, die je kan bestellen per glas of we helpen je bij het zoeken naar een mooie fles. Het vijfgangen menu met amuse kost €50,- euro per persoon. We hebben tot 17.00 uur de tijd dus we maken er een gezellige middag van!

Inschrijven

De wild lunch is ondertussen vol gereserveerd. 
Hier wil je natuurlijk bij zijn! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, schrijf je in voor de lunch en wij nemen contact met je op om het te bevestigen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. Wij hebben er alvast zin in!

Wil je graag op zondag lunchen maar kan je de 19e niet? We organiseren de 12e ook een zondagslunch, klik hier voor meer informatie over onze Italiaanse lunch!

 

[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false”]

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.