Vier dit jaar Kerst bij Dinner at Six! Deze bijzondere dagen aan het einde van het jaar komen weer dichterbij. Het moment om met familie, vrienden en geliefden bij elkaar te zijn en ontspannen te genieten van heerlijk eten en drinken.

Ook dit jaar zijn wij weer geopend met Kerstavond en met Eerste Kerstdag. Beide dagen serveren wij een vast kerstmenu, uiteraard kunnen wij binnen dit menu rekening houden met dieetwensen of allergieën. Kerst bij Dinner at Six is een avondvullend programma. Ontspannen zitten en genieten van elkaar met bijzonder eten en drinken.

Het menu met Kerst

We serveren een vijf- of zes-gangenmenu, aan jou de keuze! Het menu is opgebouwd uit verantwoorde en lokale producten waarbij er een mooie rol voor groenten is weggelegd. Zodra wij weten wat onze favoriete leveranciers voor ons hebben, komt het menu online te staan. 

Je kan het menu uitbreiden door de avond te starten met oesters of charcuterie. Desgewenst kunnen we begeleidende glazen wijn schenken maar we zullen ook zorgen dat er een mooie selectie aan flessen wijn in huis is. 

Het kerstmenu kost 55,- euro voor 5 gangen en 60,- euro voor 6 gangen. Wil je nog even afwachten hoe het menu er uit komt te zien, hou deze pagina dan in de gaten, het komt binnenkort hieronder te staan. 

Reserveren

Voor zowel Kerstavond als Eerste Kerstdag is het wenselijk om een tafel te reserveren. Aangezien we deze avond een vast menu serveren horen we graag van tevoren of we rekening kunnen houden met allergieën of dieetwensen.

Reserveren kan via deze knop of aan de zijkant van deze pagina. Je kan ook een mail sturen met je aanvraag naar bas@dinneratsix.nl. Let op, je reservering is pas definitief na bevestiging.