Kerstmenu voor bij je thuis!

DEEL DIT BERICHT

Vier dit jaar Kerst met Dinner at Six! De bijzondere dagen aan het einde van het jaar staan voor de deur. Het moment om met het gezin en je geliefden bij elkaar te zijn om ontspannen te genieten van heerlijk eten en drinken.

Dit jaar maken wij met Kerst een menu voor bij je thuis! Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 december kun je jouw menu bij ons ophalen. Zo zet je tijdens de kerstdagen met minimale inspanning een mooi diner op tafel.
Thuis hoeft alleen je oven nog aan en de tafel gedekt. Het is natuurlijk ook mogelijk om het menu geheel op basis van groenten te bestellen. Zoals je van ons gewend bent, werken we met verse en verrassende seizoensproducten.

Het menu met Kerst

Het menu is opgebouwd uit verantwoorde en lokale producten waarbij er een mooie rol voor groenten is weggelegd. Zodra wij weten wat onze favoriete leveranciers voor ons hebben, komt het menu online te staan. Het is al te bestellen, dus laat je vooral verrassen en geef je bestelling aan ons door!

Je kan het menu uitbreiden door de avond te starten met oesters of charcuterie. Bij het ophalen zorgen we dat er een mooie wijnselectie klaar staat. We adviseren je graag met het uitzoeken van een mooie fles voor thuis.

Het kerstmenu voor bij je thuis kost 37,50 euro per persoon en bestaat uit 4 gangen. Wil je nog even afwachten hoe het menu er uit komt te zien, houd deze pagina dan in de gaten, het komt binnenkort hieronder te staan.

Kerstmenu

Open ravioli van koolrabi met tartaar van schelvis en vinaigrette van pompoen
**
Brood met gezouten boter
Soep van knolselderij met zure room, groene kruiden en gepofte knoflook
**
Rollade van procureur van de Buitengewone varkens op de BBQ gegaard
Geroosterde bloemkool met salsa verde
Gestoofde bospeen met amandel en kappertjes
Krokante polenta met kastanje
**
Citroentaart met meringue van hazelnoot
€37,50

 

Bestellen

Klik hieronder om naar het bestelformulier te gaan, je kan aangeven in welk tijdslot je wenst af te halen. Het afhalen is in de middag, zodat je op tijd bent om aan de cadeautjes te beginnen.
Loop bij het afhalen gerust binnen, wij zorgen ervoor dat jouw bestelling klaar staat.

Klik hier om direct te bestellen

Het menu is helemaal uitverkocht. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.