Italiaanse lunch

DEEL DIT BERICHT

Op 12 en op 19 december organiseren we een zondagslunch, met op 12 december het thema Italië! Lunchen is tegenwoordig toch het nieuwe dineren en wat is er eigenlijk fijner dan uitgebreid tafelen op de zondagmiddag… 

Italiaanse lunch

Op zondag 12 december beginnen we om 12.30u met onze lunch geïnspireerd op Italië. We starten met een amuse en serveren vervolgens een vijf gangen menu. Italië heeft een rijke eetcultuur en is meer dan zware borden risotto of pasta’s. Van noord naar zuid hebben de Italianen ieder zo hun eigen opvatting van hoe het hoort, wij nemen je graag mee in deze verschillende smaken en creëren een mooi menu voor je. Uiteraard zorgen we voor een mooie Italiaanse wijnselectie, die je kan bestellen per glas of we helpen je bij het zoeken naar een mooie fles. Het vijfgangen menu met amuse kost €50,- euro per persoon. We hebben tot 17.00 uur de tijd dus we maken er een gezellige middag van!

Inschrijven

De Italiaanse lunch is ondertussen vol gereserveerd. 

Hier wil je natuurlijk bij zijn! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, schrijf je in voor de lunch en wij nemen contact met je op om het te bevestigen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. Wij hebben er alvast zin in!

Wil je graag op zondag lunchen maar kan je de 12e niet? We organiseren de 19e ook een zondagslunch, klik hier voor meer informatie over onze wildlunch!

 

[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false”]

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.