Wijnproeverij

DEEL DIT BERICHT

Op zondagmiddag 9 augustus organiseren we weer een wijnproeverij, dit keer geheel in het teken van Frankrijk! Arend-Jan van den Broek komt langs om de wijnen te laten proeven. 

Wijnen proeven uit Frankrijk

Op zondagmiddag 9 augustus organiseren we een wijnproeverij. Je wordt ontvangen met een aperitief en daarna proeven we deze middag 8 verschillende wijnen, verzorgd door wijnimporteur Arend-Jan van den Broek. Hij wordt ook wel Arend-Jan de Wijnman genoemd, hij is voormalig restaurateur en heeft zich daarna volledig gestort op de wijn. Importeert direct bij wijnboeren uit Frankrijk, hij gaat bij ze op bezoek en werkt alleen met wijnboeren samen als hij achter hun visie staat. Vaak kleinschalig, uniek, maar altijd met respect voor de Franse wijntraditie. De man is een verhalenverteller en heeft in elke wijngaard gestaan van de wijnen die hij meeneemt. Hij deelt ze ervaringen en laat je zijn bijzondere wijnen proeven. Proef je deze middag een wijn waar je geen genoeg van kan krijgen, dan kan je deze wijn na afloop uiteraard meteen bij hem bestellen.

Zondagmiddag besteding

De proeverij is van 14.00 tot 17.00. Wat ons betreft een heerlijke zondagmiddag besteding. Proeven van bijzondere wijnen en discussiëren met elkaar over de smaken. Uiteraard hoort daar einde van de middag wat lekkers bij en wij zullen dan ook zorgen dat er lekkere hapjes geserveerd worden.

Reserveren voor de wijnproeverij

De kosten voor deze proeverij bedragen €32,50 per persoon. Je kan via de reserveringsknop aan de zijkant van deze pagina je reserveringsaanvraag doen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. Je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen. Wij hebben er alvast zin in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.