Sunday Roast op zondag 25 oktober!

DEEL DIT BERICHT

We gaan weer een Sunday Roast organiseren! En naar klassiek Engels gebruik doen we dat natuurlijk voor speciaal voor het hele gezin, op de zondagmiddag.

Wat gaan we doen

We serveren eerst 2 kleine gerechtjes en vervolgens een mooi gebraad met alles wat erbij hoort. We sluiten af met een dessert. De kosten voor deze lunch zijn 45 euro per persoon. Tijdens de lunch kan je uiteraard een aantal mooie glazen wijn laten inschenken, of zoek zelf die ene bijzondere fles uit. Even blijven plakken met een kopje koffie of een digestief is op de zondagmiddag geen probleem…

Wanneer

Deze Sunday Roast is op zondagmiddag 25 oktober. We ontvangen je graag rond de klok van 13.00. We houden uiteraard rekening met de maatregelen en zoals het er nu uitziet ontvangen we gezelschappen tot en met 4 personen. Uit 1 huishouden, dat is het meest traditioneel vanuit de Sunday Roast gedachte, en komt gezien de maatregelen ook goed uit…

Waar komt Sunday Roast vandaan?

Sunday Roast is een typische Engelse traditie waar bij er uitgebreid getafeld wordt door de familie. Het draait er om dat de familie bij elkaar is en er tafel vol eten komt. Een klassieke Sunday Roast bestaat uit een groot stuk gebraden vlees gepaard met aardappels, groenten, Yorkshire pudding en een goede jus. Traditioneel gezien werd dit altijd geserveerd met de lunch, al willen ze het in Engeland tegenwoordig ook nog wel later op de dag serveren. Wij houden wel van de traditie om dit ’s middags te doen, dan kan je de rest van de avond lekker uitbuiken.

Reserveren kan aan de zijkant van deze pagina. Je aanvraag wordt verstuurd en je krijgt vervolgens een bevestiging als er nog plek is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.