Uit de Noordzee

DEEL DIT BERICHT

Op zondagmiddag 26 juli organiseren we weer een lunch, met dit keer als thema: de Noordzee! Speciaal voor alle visliefhebbers een lunch met al het mooie wat de Noordzee ons te bieden heeft. Lekker uitgebreid lunchen op de zondagmiddag, we hebben er zin in!

De Noordzee

Wij werken met een vaste leverancier voor de vis die we serveren in het restaurant en hebben daar wekelijks contact mee. Hij geeft aan welke vis er voor die week beschikbaar is en wij passen ons menu daar op aan. Hij weet dat we bij voorkeur alleen werken met vissen die zijn gevangen in de Noordzee (of Waddenzee). Hij houdt er rekening mee dat wij willen dat deze vis duurzaam gevangen is. Dat betekent dat de vis op het juiste moment met rust wordt gelaten en het vissen met zo min mogelijk bijvangst gebeurt. Wij kiezen er bewust voor om vis niet te importeren van over de hele wereld, maar te kiezen voor dichtbij. De Noordzee heeft zoveel moois te bieden, we mogen als Hollanders trots zijn op “onze” Noordzee!

Het menu

Je wordt ontvangen met een aperitief en vervolgens serveren we een 4 gangen menu met vis uit de Noordzee. De prijs van dit menu bedraagt €40,- euro per persoon. Je kan het menu na afloop eventueel nog uitbreiden met een dessert of kies voor een lekker drankje om af te sluiten. We hebben deze zondag uiteraard ook een mooie selectie wijnen voor je klaar staan om uit te kiezen, zo kan je de zondagmiddag helemaal compleet te maken.

Reserveren

Hier wil je natuurlijk bij zijn! Met mooi weer doen we de lunch lekker buiten. Je kan via de reserveringsknop aan de zijkant van deze pagina je reserveringsaanvraag doen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. Je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen. Wij hebben er alvast zin in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.