Wijn en spijs lunch, Italië!

DEEL DIT BERICHT

We organiseren weer een zondagmiddag lunch! Dit keer op zondag 10 november. We gaan met deze lunch op zoek naar toffe wijn en spijs combinaties. Speciaal voor de gelegenheid hebben wij wederom Yuri Koster uitgenodigd, hij neemt je mee met enthousiaste verhalen over de wijnen die we gaan schenken. En die wijnen komen dit keer allemaal uit Italië! 

Italië is het thema

Zoals gebruikelijk hebben we ook dit keer een thema aan de lunch gekoppeld. We combineren de Italiaanse keuken samen met prachtige Italiaanse wijnen. We ontvangen je met een aperitief en serveren vervolgens een vier gangen lunch. Elke gang voorzien van bijpassende wijn of soms wel 2 soorten wijn per gang, welke gaat het beste? Uiteraard begeleid door enthousiaste verhalen en een ontspannen, relaxte zondag sfeer. De wijnen zijn na afloop ook te bestellen voor thuis, misschien zit er alvast een mooi cadeau tussen voor de decembermaand?

Yuri Koster

Vriend, collega, wijnleverancier en vakidioot. Yuri Koster is wellicht bij een aantal al een bekende. Hij levert bij ons verschillende wijnen en daarnaast is hij bevriend collega. Yuri is een wandelende wijn-encyclopedie en kan er met veel charme en passie over vertellen. Hij zal deze passie met de lunch weer op jullie over brengen en jullie pareltjes van wijnen uit Italië laten proeven. Deze wijnen zijn na afloop direct bij hem te bestellen, dus als je iets proeft waar je meer van wil kan dat altijd!

Reserveren

We starten zondag 10 november om 13.00 uur met een aperitief. Omdat we gezamenlijk willen starten vragen we rekening te houden met dit tijdstip. De kosten voor deze middag bedragen 60,- euro per persoon inclusief aperitief, 4 gangen lunch en bijpassende wijnen.

Hier wil je natuurlijk bij zijn, reserveren kan via de knop aan de zijkant van deze pagina of mail direct je aanvraag naar bas@dinneratsix.nl. Let op, je reservering is pas definitief na bevestiging.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.