Lunch at De Groentenakker

DEEL DIT BERICHT

Zo trots als we zijn op de samenwerking met Stijn, willen we deze plek graag met jullie delen. Op zondag 15 september organiseren we een lunch op De Groentenakker in Odijk. Van Dinner at Six naar Lunch at De Groentenakker!

De Groentenakker     De Groentenakker Tuin Odijk Dinner at Six

Sinds onze opening werken wij samen met De Groentenakker. Een biologische tuin in Odijk met een zelfde visie over het omgaan van producten als wij.

Op De Groentenakker worden meer dan 50 soorten groenten en kruiden op biologische wijze geteeld. Dit houdt onder andere in dat er geen kunstmest en geen giftige bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Er wordt niet met zware machines gewerkt waardoor er nagenoeg geen gebruik gemaakt wordt van fossiele brandstoffen. De groenten krijgen de tijd om tot wasdom te komen, om zoveel mogelijk voedingstoffen op te nemen en smaak te ontwikkelen. Maar dat is niet het enige waarin de werkwijze verschilt… Bij De Groentenakker is ook de relatie tussen de tuinder en de afnemers anders. Zo worden er niet alleen geld en goederen uitgewisseld, ook kennis en ervaringen worden gedeeld. Zo mogen oogstaandeelhouders meedenken over welke groenten er geteeld gaan worden. Ook zijn ze altijd welkom om te komen kijken hoe alles groeit en bloeit, of natuurlijk om een handje mee te helpen.

Deze duurzame samenwerking vinden wij bij Dinner at Six zeer belangrijk en er is dan ook wekelijks contact. Het weten waar je producten vandaan komen en zien hoe het ontstaat, maakt ons vak nog steeds een ambacht en het gene wat het zo leuk maakt!

Wat gaan we doen

Op zondag 15 september organiseren we een lunch in deze tuin. Uiteraard met een rondleiding en het verhaal erachter. We creëren een typische Franse buitensfeer voor een Bourgondische lunch, gericht op de groenten van Stijn en met de flessen wijn gewoon op tafel. Trek dus niet je mooiste schoenen aan en verwacht ook geen al te ingewikkelde dingen. In een bijzondere en relaxte omgeving, lekker en ontspannen lunchen met een verhaal!

Waar en hoe laat

De tuin van Stijn bevindt zich in Odijk aan de Rijnseweg 5a. We willen op zondag 15 september om 13.00 verzamelen bij de tuin. We starten met een ontvangst en vervolgens gaan we met z’n allen aan 1 grote tafel. Het wordt een geheel verzorgde middag voor een vast bedrag van 50 euro per persoon.

Hoe kan je hier bij zijn

Rechtsboven aan deze pagina kan je klikken om te reserveren voor deze lunch. Als we je aanvraag binnen hebben sturen we je een bevestiging of er nog plek is, je aanvraag is dus pas definitief na bevestiging. Er is maar plek voor een beperkt gezelschap dus als het je leuk lijkt laat het dan snel weten.

En als het heel slecht weer is….

De weergoden zijn niet altijd goed gemutst en daar hebben we helaas geen invloed op. Wij houden het weer goed in de gaten en wellicht dat we de lunch moeten verhuizen naar een drogere plek. Hier wordt je uiteraard bijtijds van op de hoogte gesteld hoe we dit oplossen indien nodig.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.