Whiskyproeverij bij Dinner at Six

DEEL DIT BERICHT

Op zondagmiddag 1 maart organiseren we een whiskyproeverij. Cor van Vinabc komt langs en neemt je mee in de bijzondere wereld van whisky’s.

 

Whiskyproeverij bij Dinner at Six

Op zondagmiddag 1 maart organiseren we een whiskyproeverij.  We proeven deze middag 6 verschillende whisky’s, uitgezocht door Cor van Vinabc. Hij zal toelichten wat de whisky bijzonder maakt. Het wordt geen belerende informatieve middag, maar uiteraard lichten we de verschillende whisky’s toe en zal er ruimte zijn voor eventuele vragen. Of je nu een gevorderde whisky drinker bent of niet, voor ieder is het interessant om de verschillende nuances uit de whisky’s te halen. Proef je deze middag een whisky waar je geen genoeg van kan krijgen, dan kan je uiteraard na afloop meteen je bestelling plaatsen.

Lekker einde van de middag

De proeverij is van 15.00 tot 18.00. Wat ons betreft een heerlijke zondagmiddag besteding. Proeven van bijzondere dranken en discussiëren met elkaar over de smaken. We creëren een ontspannen sfeer waar er de ruimte is om rond te lopen maar ook om rustig aan tafel te zitten. Uiteraard hoort daar einde van de middag ook nog wat lekkers bij en wij zullen dan ook zorgen dat er lekkere hapjes geserveerd worden.

Reserveren voor de whiskyproeverij

De kosten voor deze proeverij bedragen €32,50 per persoon. Je kan via de reserveringsknop aan de zijkant van deze pagina je reserveringsaanvraag doen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. Je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen. Wij hebben er alvast zin in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.