Cultuurnacht 2020 – wordt uitgesteld

DEEL DIT BERICHT

Er komt weer een Cultuurnacht op ’t Oude Dorp in Houten. Na het succes van afgelopen jaren doen wij dit jaar natuurlijk ook weer mee. Ben jij erbij?

Wanneer is de Cultuurnacht?

Zaterdag op zondag in het weekend van 28 naar 29 maart gaat de klok weer een uur vooruit. Het jaarlijkse moment waarop ook de Cultuurnacht wordt georganiseerd. In bijna alle horecagelegenheden rondom ‘t Oude Dorp zal er aandacht besteed worden aan muziek.

Wat gaan we doen

Wij serveren die avond een speciaal Cultuurnacht menu. Het is een 4 gangen menu binnen een vaste tijd voor 39,50 euro per persoon. Zodat je na het eten meteen aan kan sluiten bij de artiest die je graag wil zien. Dit kan natuurlijk bij ons maar wellicht wil je eerst nog ergens anders kijken. Bij ons start de live muziek om 21.30 en duurt 1,5 uur. De DJ pakt het vervolgens op en kan er nog paar uur gedanst worden.

Het menu

We serveren deze avond een verrassingsmenu van vier gangen. Door dit vaste menu kunnen we ervoor zorgen dat we op tijd klaar zijn om te gaan kijken bij de artiest naar keuze. We kunnen uiteraard altijd rekening houden met voorkeuren en dieetwensen, dit gelieve bij de reservering aan te geven. Na het eten kan je lekker blijven zitten voor de muziek maar er is ook ruimte om de heupen te bewegen.

De artiesten

Bluez & Bones is een ervaren bluesrockband, die het publiek verrast met een mix van blues , pop en een vleugje rock en jazz. In de kroeg, op het festival, in het theater of (thuis) op je feest; daar waar Bluez & Bones speelt, is het altijd genieten van goede muziek! De band bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten, die bij elk optreden hetzelfde doel voor ogen hebben: een feestje bouwen, het publiek vermaken en iedereen een onvergetelijke middag of avond bezorgen. De band bestaat sinds oktober 2015, heeft al vele optredens achter de rug en weet maximaal in te spelen op de locatie én op de gelegenheid.

De DJ 

Misschien ken je Luuk wel als DJ en entertainer bij de wedstrijden van Taurus H1, waar hij het publiek en het team opzweept met feestnummers en hitjes. Of ben je hem deze zomer tegen gekomen tijdens de wedstrijden en feesten van de Beach Volleybal Tour? Overal waar Luuk komt weet hij de muziek af te stemmen op de sfeer in het publiek. Dus maak je op voor een energieke avond met hits, house en goede dance platen!

Het volledige programma

Voor het volledige programma verwijzen we je naar www.cultuurnachthouten.nl Hier komt een blokkenschema op te staan. Daarmee kan je zien hoe laat en in welke gelegenheid jouw favoriete muziek komt. De meeste mensen hoppen van de ene naar de andere locatie, wel zo leuk toch?!
We zien jullie graag dit weekend, loop binnen voor een drankje of reserveer een tafel vooraf en kom meteen in de sfeer!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.