Valentijn

DEEL DIT BERICHT

Dinsdag 14 februari vieren we Valentijn bij Dinner at Six. Niet dat je een Valentijns-excuus nodig hebt om de liefde te vieren, maar een reden om op dinsdagavond met je geliefde uit eten te gaan grijp je natuurlijk meteen aan!

Valentijnsmenu

We serveren op Valentijnsdag een mooi menu waarbij je zelf kan kiezen uit 4,5 of 6 gangen. We zorgen dat er een mooi glas bubbels in huis is en voor de liefhebbers oesters of charcuterie om de avond mee te starten. Het menu is een verrassing en zal een combinatie zijn van vis, groenten en vlees op de creatieve wijze zoals je dat van ons gewend bent.

Wij vinden het leuk om samen met jou een mooie fles wijn bij het menu uit te zoeken, maar desgewenst kunnen we ook een aantal losse glazen schenken. Zoals je al merkt, je kan het zo groots uitpakken als je zelf zou willen. Al begrijpen we natuurlijk dat je jouw geliefde even goed in de watten wil leggen.

Het menu kost respectievelijk 45,- | 50,- | 60,- euro. Je kan vanaf 18.00 uur arriveren, maar bij het inschrijven kan je zelf aangeven hoe laat je wil starten.

Inschrijven

Je kan via deze link je reserveringsaanvraag doen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. We hebben een beperkt aantal plekken, je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen. Wij hebben er alvast zin in!

We zitten ondertussen al volledig vol geboekt voor Valentijnsdag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.