Durf jij het nog, op de bonnefooi?

DEEL DIT BERICHT

Gelukkig konden we ons afgelopen kerst niet eens meer voorstellen dat het pás een jaar geleden was dat ons leven nog volledig in het teken van COVID-19 stond. De vanzelfsprekendheid van gasten aan tafel in plaats van tasjes uitgestald op de bar, was groot. Lockdowns en patroondoorbrekingen hebben ons gedrag veranderd, en van sommige dingen zijn we ons niet erg bewust.

3-2-2023

Binnenlopen zonder reservering is zo’n fenomeen dat op de proef gesteld is. Van beperkte plaatsen, tot verplicht reserveren, tot niet zeker weten of je wel kon gaan. Op de bonnefooi een restaurant binnengaan, doe jij dat nog wel eens?

Agenda’s overstromen, het is druk-druk-druk, en avondjes uit moeten gevoelsmatig ver van te voren vastgelegd worden. We laten liever niks meer aan het toeval over, terwijl toevalligheden leiden tot de meest verrassende ontmoetingen en ervaringen. Dus wat doe je op een avond die aan je voeten ligt, vrij van afspraken, vrij van plannen?

Bij Dinner at Six is dus een bar, van groen marmer. Aan die bar staan zes krukken, met rugleuning. Vanaf zo’n kruk zie je de mannen in de keuken zwoegen; met zweet op het voorhoofd bereiden ze de meest fantastische gerechten. Hoe die verrukkelijke plaatjes van gerechten op jouw bord gemaakt worden: je kunt het gewoon aanschouwen!

Aan die bar is plek voor aanwaaiers, bonnefooigangers, mensen die last-minute besluiten dat de koelkast niks lekkers te bieden heeft. Je hoeft er niet voor te reserveren (mag wel, laat dan vooral even aan Bas weten dat je aan de bar wilt zitten). De bar biedt hét antwoord op avonden waarvan je het einde nog niet wist.

 

P.s. we hoeven dus niet te weten wanneer je komt. Verras ons!

 

Mette Dijkstra

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.