Sunday Roast op eerste paasdag

DEEL DIT BERICHT

Op eerste paasdag verzorgen wij weer onze, ondertussen befaamde, Sunday Roast!  Zondag 4 april is het Pasen en dé gelegenheid om uitgebreid met elkaar te tafelen. Voor ons weer een ideaal moment om een Sunday Roast voor bij je thuis te maken. 

Wat gaan we doen

De Sunday Roast zal deze keer bestaan uit een mooi varkensgebraad. De jongens in de keuken gaan aan de slag met een rollade van procureur voor een bijzonder stuk geroosterd vlees. De roast wordt geserveerd met de klassieke bijgerechten, al zullen ze hier uiteraard hun eigen interpretatie aan geven. Voor je het vlees op tafel serveert starten we met een voorgerecht en we sluiten de roast af met een dessert. De prijs van deze roast is 35,- euro per persoon en is inclusief een mooi broodje en opgeslagen boter. Het is mogelijk om het uit te breiden met oesters, charcuterie, kaas en natuurlijk bijpassende wijnen. Maken we je thuis-Pasen dit jaar extra speciaal! 

De roast ziet er als volgt uit:
Voorjaarssalade met radijs, daslookmayonaise en zacht gegaard kwartelei
**
Op de BBQ geroosterde rollade van procureur
Yorkshire pudding
Geroosterde en gelakte pastinaak en radicchio
Bospeen gestoofd met dragon en doperwten
In zoutkorst gegaarde la ratte aardappel met antiboise van aubergine en vlierbloesem
**
Tartelette met creme van magnolia, blauwe bessen en Italiaans schuim

Het komt uiteraard met begeleidende instructies en zal met minimale inspanning op tafel te serveren zijn. Als er allergieën of andere dieetwensen zijn kan je dit aangeven bij het bestellen, wij kijken dan wat we voor je kunnen betekenen.
Het menu is ook als volledig groentemenu te bestellen.

Waar komt Sunday Roast vandaan

Sunday Roast is een typisch Engelse traditie waarbij er uitgebreid getafeld wordt. De familie komt bij elkaar om te ontspannen en te genieten. Een klassieke Sunday Roast bestaat uit een groot stuk gebraden vlees gepaard met aardappels, groenten, Yorkshire pudding en een goeie jus. Traditioneel gezien werd dit altijd geserveerd met de lunch, al willen ze het in Engeland tegenwoordig ook nog wel later op de dag serveren. Wij houden wel van de traditie om dit ’s middags te doen, dan kan je de rest van de avond lekker uitbuiken.

Het bestellen van de Sunday Roast

Je kan je dit menu, zolang de voorraad strekt, bestellen tot donderdag 1 april. Het afhalen kan aan het einde van de ochtend op eerste paasdag, in verschillende tijdvakken om spitsdrukte te voorkomen. Je kan vervolgens zelf kiezen of je het wil serveren voor de lunch of als diner. Het is dagvers bereid en eventueel ook mogelijk om tot tweede paasdag te bewaren. 

Het is helaas niet meer mogelijk om te bestellen!

Is het door omstandigheden niet mogelijk om het menu af te halen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.