Op Eerste Paasdag verzorgen wij weer een Sunday Roast. Zondag 12 april is het weer Pasen en dat is natuurlijk een goed moment om met de familie bij elkaar te komen. Onder het genot van een mooie lunch is dat wel zo gezellig! 

Eerste Paasdag

Dit jaar valt Pasen op 12 april. Pasen is elk jaar weer op een andere datum maar het valt in ieder geval op zondag. Daar zijn wij dan weer heel blij mee want uitgebreid lunchen op zondagmiddag vinden wij een heerlijke tijdsbesteding! Ook dit jaar zijn wij dus weer geopend op Eerste Paasdag en serveren we deze zondag een Sunday Roast. Voor een heel aantal gasten al een bekend fenomeen bij ons en dit jaar doen we het met Pasen.

Sunday Roast

Sunday Roast is een typische Engelse traditie waar bij er uitgebreid getafeld wordt door de familie. Het draait er om dat de familie bij elkaar is om van een uitgebreide maaltijd te genieten. Een klassieke Sunday Roast bestaat uit een groot stuk gebraden vlees gepaard met aardappels, groenten, Yorkshire pudding en een mooie jus. Traditioneel gezien werd dit altijd geserveerd met de lunch, al willen ze het in Engeland tegenwoordig ook nog wel later op de dag serveren. Wij houden wel van de traditie om dit ’s middags te doen, dan kan je de rest van de avond lekker uitbuiken.

Wat gaan we doen

Je krijgt bij binnenkomst een aperitief en vervolgens serveren we een Sunday Roast op onze manier. We starten met twee kleine gerechten en daarna een mooi gebraad met klassieke garnituren. We sluiten af met een passend dessert. De prijs van dit menu is 45,- euro per persoon. Daarnaast zullen we zorgen voor een aantal mooie flessen wijn om uit te kiezen. Wat ons betreft een heerlijke zondagmiddag besteding!

Hoe laat begint het

Je kunt reserveren voor deze lunch vanaf 12.30. Als je iets later wil starten is dat natuurlijk geen probleem, we horen graag hoe laat je wil aanschuiven. Reserveren kan aan de zijkant van deze pagina, of stuur even een email naar bas@dinneratsix.nl. We sturen een bevestiging zodra het geregeld is.

Het belooft weer een gezellige middag te worden, dus zorg dat je erbij bent!