Sunday Roast bij Dinner at Six

DEEL DIT BERICHT

We gaan weer een Sunday Roast doen bij Dinner at Six, gewoon omdat we het zo leuk vinden. Dit doen we natuurlijk op de zondagmiddag. Uitgebreid lunchen op de zondagmiddag, dat is toch de leukste tijdsbesteding die er is!?

 

Wat gaan we doen

Je krijgt bij binnenkomst een aperitief en vervolgens serveren we een Sunday Roast op onze manier. We starten met 2 gangen kleine gerechten en vervolgens een mooi gebraad met garnituren. We sluiten af met een passend dessert. Deze prijs van dit menu kost 40 euro per persoon. Daarnaast zullen we zorgen voor een aantal mooie flessen wijn om uit te kiezen.

 

Wanneer

Deze Sunday Roast zal plaats vinden op zondagmiddag 24 februari. Vanaf 12.30 ben je welkom, als je iets later wil starten met de lunch is dit natuurlijk geen probleem. Dus als je nog geen plannen hebt, bedenk dan snel met wie je wil komen en maak je reservering. Laat je aan ons weten hoe laat je ongeveer wil aanschuiven?

 

Waar komt Sunday Roast vandaan?

Sunday Roast is een typische Engelse traditie waar bij er uitgebreid getafeld wordt door de familie. Het draait er om dat de familie bij elkaar is om van een maaltijd te genieten. Een klassieke Sunday Roast bestaat uit een groot stuk gebraden vlees gepaard met aardappels, groenten, Yorkshire pudding en een goede jus. Traditioneel gezien werd dit altijd geserveerd met de lunch, al willen ze het in Engeland tegenwoordig ook nog wel later op de dag serveren. Wij houden wel van de traditie om dit ’s middags te doen, dan kan je de rest van de avond lekker uitbuiken.

 

Kom je ook lunchen? Een heerlijke zondagmiddag besteding bij Dinner at Six in Houten. Reserveren kan direct hier aan de zijkant van deze pagina. Je aanvraag wordt verstuurd en je krijgt vervolgens een bevestiging als er nog plek is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.