Spanje proeverij met wijn en pinchos!

DEEL DIT BERICHT

Olé España! Zondagmiddag 4 december proeven we pinchos en Spaanse wijn! Spanje is natuurlijk een prachtig vakantieland, maar dat niet alleen. Het heeft een prachtige eetcultuur en ze maken er ook geweldige wijnen.

Wat gaan we doen

De proeverij is op zondagmiddag 4 december waarbij je wordt ontvangen met een traditioneel aperitief en daarna proeven we deze middag 7 verschillende wijnen en een aantal bijzonder lekkere pinchos! Het staat geheel in het teken van Spanje en we laten je de veelzijdigheid proeven van de Spaanse wijnen en nemen je mee in de Baskische eetcultuur. Pinchos is een vorm van tapas eten en zijn kleine hapjes die traditioneel op een prikker (pincho) paste, vaak geserveerd op een plak stokbrood. Het is eigenlijk meer een cultuur dan alleen het eten, waarbij je in het Baskenland van Spanje van de een naar de andere bar gaat en verschillende hapjes eet.

Met de verschillende stijlen wijn die er gemaakt worden in Spanje vinden we het leuk om de veelzijdigheid te laten proeven en je tegelijkertijd pinchos te serveren die je er bij kunt eten. We lichten de wijnen uiteraard toe en vertellen daarbij alles wat je over de Spaanse eetcultuur zou moeten weten. Waarbij het samen genieten en het hebben van een gezellige middag natuurlijk centraal zal staan!

Hoe laat is het

De proeverij is van 15.00u tot ongeveer 18.00u. Wat ons betreft een heerlijke zondagmiddag besteding. Proeven van bijzondere wijnen, discussiëren over de smaken maar natuurlijk vooral veel gezelligheid! Na afloop is er nog een mogelijkheid om de geproefde wijnen te bestellen. Dit is niet verplicht maar mocht je iets hebben geproefd waar je graag meer van wilt of cadeau wilt doen met de feestdagen, zorgen wij dat het de week erna voor je klaar staat.

Inschrijven

De kosten voor deze middag bedragen €40,- per persoon. Je kan via deze link je reserveringsaanvraag doen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. We hebben een beperkt aantal plekken, je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen.

Het evenement is al helemaal volgeboekt! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.