Lunchen met Vaderdag

DEEL DIT BERICHT

Zondag 16 juni is het weer Vaderdag! Heb jij nog niks bedacht om je vader te geven? Kom lekker bij ons lunchen en wij zorgen dat hij die middag niks tekort komt!

 

Vaderdag lunch

Deze speciale Vaderdag lunch is de ideale mogelijkheid om je vader in het zonnetje te zetten. Het wordt uiteraard een zomerse lunch met de mooiste producten van dit moment. We serveren een 4- of een 5 gangen lunch, waarbij we altijd rekening kunnen houden met specifieke wensen. Je kan de lunch uitbreiden met charcuterie of oesters vooraf. Speciaal voor deze middag trekken we een aantal bijzondere wijnen open, deze kan je per glas of per fles bestellen. Deze wijnen schenken we normaal niet per glas, wat het een ideale kans maakt om bijzondere dingen te proeven. Hier gaat vaders natuurlijk intens van genieten!

Lekker op de zondagmiddag

Je kan voor deze lunch reserveren vanaf 12.30. De kosten voor deze vier of vijf gangen lunch bedragen respectievelijk 35,- of 40,- euro per persoon. Als je iets later wil starten is het geen probleem, je kan bij je reservering aangeven hoe laat je verwacht te komen. Lekker lunchen op de zondagmiddag, dat is toch een ideale tijdsbesteding!?

Ben jij erbij?

Reserveren kan aan de zijkant van deze pagina of bel naar 030 27 46 272. We sturen een bevestiging als je aanvraag in goede orde is ontvangen. En met mooi weer serveren we de lunch natuurlijk op ons terras!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.