Loire proeverij

DEEL DIT BERICHT

Op zondagmiddag 24 april organiseren we weer een wijnproeverij, dit keer geheel in het teken van de Loire. Sancerre, Menetou-Salon, Touraine, Saumur, Vouvray…. Moeten we nog even doorgaan?

Wijnen proeven uit de Loire

De proeverij is op zondagmiddag 24 april. Je wordt ontvangen met een aperitief en daarna proeven we deze middag verschillende wijnen die allen uit de Loire streek komen. Met de verschillende stijlen die er gemaakt worden vinden we het leuk om deze specifieke regio uit te lichten en de veelzijdigheid te laten proeven. We lichten de wijnen uiteraard toe en vertellen daarbij alles wat je over de Loire zou moeten weten. Proef je deze middag een wijn waar je geen genoeg van kan krijgen, dan kan je deze wijn na afloop uiteraard ook meteen bestellen.

Zondagmiddag besteding

De proeverij is van 15.00u tot ongeveer 18.00u. Wat ons betreft een heerlijke zondagmiddag besteding. Proeven van bijzondere wijnen, discussiëren over de smaken, leren over een wijnstreek maar natuurlijk vooral gezellig! Uiteraard hoort er einde van de middag wat te eten bij de wijn, wij zorgen dan ook voor wat lekkere passende hapjes.

Reserveren voor de wijnproeverij

De kosten voor deze proeverij bedragen €35,- per persoon. Je kan via deze link je reserveringsaanvraag doen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. We hebben beperkte plekken, je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen. Wij hebben er alvast zin in!

De proeverij is ondertussen volgeboekt! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.