Kaasproeverij

DEEL DIT BERICHT

Op zondagmiddag 27 maart organiseren we een kaasproeverij! We proeven kaas en combineren dit uiteraard met iets lekkers te drinken. Maar dan alles behalve port…

Kaas en alles behalve port

De kaasproeverij is op zondagmiddag 27 maart. Je wordt ontvangen met een aperitief en daarna proeven we deze middag verschillende soorten en stijlen kaas. Elke kaas zullen we begeleiden met een bijpassende drank. Dit kan wijn zijn, maar ook iets heel anders. In ieder geval geen port… We willen laten zien dat je bij mooie kazen niet enkel port kan drinken. Sterker nog, de meeste kazen lenen zich er helemaal niet voor om er port bij te drinken. We lichten de combinaties uiteraard toe. Maar geen zorgen, het is geen belerende cursus, het wordt vooral genieten!

Zondagmiddag besteding

De kaasproeverij is van 15.00u tot ongeveer 18.00u. Wat ons betreft een heerlijke zondagmiddag besteding. Proeven, discussiëren over de smaken, leren over kaas en drank maar natuurlijk vooral een middag vol gezelligheid! Je mag zitten, staan en rond lopen. Zo blijft het een lekker ongedwongen sfeer.

Reserveren voor de proeverij

De kosten voor deze proeverij bedragen €35,- per persoon. Je kan via deze link je reserveringsaanvraag doen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. We hebben een beperkt aantal plekken, je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen. Wij hebben er alvast zin in!

De kaasproeverij is ondertussen volgeboekt! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.