Koningsweekend proeverij!

DEEL DIT BERICHT

In het weekend met Koningsdag organiseren we op zondag een proeverij, en geheel in het thema doen we dat met enkel Nederlandse wijnen. We maken er gewoon een Koningsweekend van!

Wat gaan we doen

De proeverij is zondagmiddag 28 april waarbij je wordt ontvangen met een feestelijk en oranje aperitief. We serveren 6 verschillende Nederlandse wijnen en zetten er wat lekkere hapjes bij klaar. In het Koningsweekend leggen we de nadruk op de verschillende stijlen wijn die in Nederland worden gemaakt, de kwaliteit is met de laatste jaren flink vooruit gegaan! Onze sommelier licht de wijnen toe, maar zal er geen lesstof van maken, het gaat tenslotte om het hebben van een gezellige middag met elkaar en te proosten op het Koningsweekend! 

Hoe laat is het

De proeverij is van 15.00u tot ongeveer 18.00u. Wat ons betreft een heerlijke zondagmiddagbesteding. Proeven van bijzondere wijnen, discussiëren over de smaken maar natuurlijk vooral veel gezelligheid! Een gezellige zondag om het Koningsweekend mee af te sluiten, nog één keer proosten op de Koning met een een glas wijn uit Nederland!

Inschrijven

De kosten voor deze proeverij bedragen €40,- per persoon. Je kan rechtsonder op de pagina je reserveringsaanvraag doen via de reserveermodule. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. We hebben een beperkt aantal plekken, je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.