Jules gaat trouwen!

DEEL DIT BERICHT

Vrijdag 7 en zaterdag 8 juni serveren we geen diner, maar vieren we dat Jules gaat trouwen! Omdat Bas en Jules naar de bruiloft zijn, zijn we speciaal voor de gelegenheid die vrijdag en zaterdag geopend van 15.00 tot 19.00. Je wordt ontvangen met een glas bubbels van het huis om te proosten op de liefde en vervolgens gezellig te borrelen met mooie wijnen en leuke hapjes voor erbij.

Wat gaan we doen

Het is zover, Jules gaat trouwen! Dit bijzondere moment wordt natuurlijk uitgebreid gevierd en Jules vond het wel zo gezellig als Bas ook bij de bruiloft is. We doen om die reden in het weekend van 7 en 8 juni geen diner zoals je dat van ons gewend bent. Maar omdat we het wel heel leuk vinden dat onze gasten kunnen proosten op dit heugelijke feit, trakteert Jules dat weekend op een glas bubbels! Lesley ontvangt je met alle plezier en maken er voor de gelegenheid Café at Six van. Van 15.00u tot 19.00u drink je de mooiste wijnen en serveren we lekkere hapjes voor bij de borrel.

Hoe laat is het

Omdat we geen diner serveren zijn de openingstijden wat aangepast. Je bent vanaf 15.00u welkom en we zijn tot ongeveer 19.00u geopend. Gebruik dit weekend dus vooral om lekker een borrel te komen drinken en wat hapjes te eten voordat je zelf ergens aan tafel gaat. Jules en Bas vieren feest op de bruiloft en zouden het heel tof vinden als er tegelijkertijd in het restaurant geproost wordt op deze speciale dag!

Reserveren

Reserveer je plekje en kom in het weekend van 7 en 8 juni naar het Café at Six! Jules trakteert op bubbels voor iedereen! Je kan rechtsonder op de pagina je reserveringsaanvraag doen via de reserveermodule. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. We hebben een beperkt aantal plekken, je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.