Kerst 2023

DEEL DIT BERICHT

Vier dit jaar Kerst bij Dinner at Six! De bijzondere dagen aan het einde van het jaar staan weer voor de deur. Het moment om met je geliefden bij elkaar te zijn en ontspannen te genieten van heerlijk eten en drinken.

Wanneer je kan komen eten met Kerst

We vieren dit jaar Kerst op Kerstavond en Eerste kerstdag. Kerstavond valt dit jaar op zondag en we gaan dus speciaal op zondag en maandag open voor een diner op beide dagen. Het wordt een vast menu waarbij je kan aangeven wat je niet wil of mag eten. Drank is exclusief en je kan het daarmee zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Vanaf Tweede Kerstdag zijn wij gesloten en nemen we meteen even vakantie tot en met 3 januari.

Wat kan je verwachten met Kerst

We serveren dit jaar op Kerstavond en op Eerste kerstdag een zesgangen diner. Het menu zal dit jaar een extra focus op mooie groentebereidingen hebben, maar ook zeker vis en vlees bevatten. Je kan de avond desgewenst feestelijk starten met champagne, oesters en of charcuterie. Het menu is nog niet bekend en is afhankelijk van de beschikbare producten tegen die tijd.

We zullen een aantal bijzondere flessen wijn in huis halen om het menu te complementeren, ook per glas zullen er mogelijkheden zijn maar je bent niet verplicht aan een wijnarrangement. Wij vinden het zelfs leuker om je te helpen een mooie fles voor bij je menu uit te zoeken. Het menu bedraagt 80,- euro per persoon en is indien gewenst ook als volledig groentemenu te bestellen.

Inschrijven

Inschrijven voor het Kerst menu kan via de promotieknop rechts onderaan elke pagina bij de reserveringsmodule. Je kan ook een email sturen naar bas@dinneratsix.nl om te kijken of er beschikbaarheid is. De inschrijving is niet meteen definitief, je ontvangt nog een email om het te bevestigen.

Gebruikelijk met de kerstdagen is het animo groot, wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk mensen te ontvangen maar beperken ons wel tot een maximale tafelgrootte. We proberen je zo snel als lukt te laten weten of je aanmelding definitief is, je krijgt hier een bevestiging van.

We gaan er weer mooie Kerstdagen van maken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.