Kerst bij Dinner at Six

DEEL DIT BERICHT

Vier dit jaar Kerst bij Dinner at Six! De bijzondere dagen aan het einde van het jaar staan weer voor de deur. Het moment om met je geliefden bij elkaar te zijn en ontspannen te genieten van heerlijk eten en drinken.

 

Wanneer je kan komen eten met Kerst

We vieren dit jaar Kerst op Kerstavond en Eerste kerstdag. Dat valt dit jaar in het weekend, waarbij we op Kerstavond een mooi diner verzorgen en op Eerste kerstdag zowel een lunch als diner. Er zijn dus verschillende momenten om te komen, waarbij de lunch iets minder uitgebreid zal zijn en de beide diners juist extra uitgebreid. Zo is er voor ieder wat wils. Op Tweede Kerstdag zijn wij gesloten en nemen we meteen even vakantie.

Wat kan je verwachten met Kerst

We serveren dit jaar op Kerstavond en op Eerste kerstdag een zesgangen diner. Het menu zal dit jaar een extra focus op mooie groentebereidingen hebben, maar ook zeker vis en vlees bevatten. Je kan de avond desgewenst feestelijk starten met champagne, oesters en of charcuterie. Het menu is nog niet bekend en is afhankelijk van de beschikbare producten tegen die tijd.

We zullen een aantal bijzondere flessen wijn in huis halen om het menu te complementeren, ook per glas zullen er mogelijkheden zijn maar je bent niet verplicht aan een wijnarrangement. Wij vinden het zelfs leuker om je te helpen een mooie fles voor bij je menu uit te zoeken. Het menu bedraagt 75,- euro per persoon en is indien gewenst ook als volledig groentemenu te bestellen.

Op Eerste Kerstdag serveren we ook een lunch. Dit wordt een viergangen lunch en ook middags kan je starten met champagne, oesters en of charcuterie. Het lunchmenu bedraagt 50,- euro per persoon en we zullen rekening houden dat we het binnen een vast tijdsbestek serveren.

Inschrijven

Met de Kerst zijn er dus verschillende momenten om voor in te schrijven. Via deze link kan je de aanmelding versturen, of stuur een email naar bas@dinneratsix.nl om te kijken of er beschikbaarheid is. De inschrijving is niet meteen definitief, je ontvangt nog een email om het te bevestigen.

Gebruikelijk met de kerstdagen is het animo groot, wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk mensen te ontvangen maar beperken ons wel tot een maximale tafelgrootte. We proberen je zo snel als lukt te laten weten of je aanmelding definitief is, je krijgt hier dus apart bericht van.

Wij hebben er zin in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.