Italië bij je thuis!

DEEL DIT BERICHT

Italië! We kunnen er niet naar toe, maar we kunnen wel een menu voor je maken om thuis in Italiaanse sferen te komen. Op zondag 17 mei serveren we een menu geheel in Italiaanse stijl. 

Wat gaan we doen

We maken voor zondag 17 mei een menu volledig in Italiaanse stijl die je thuis zelf op tafel kan zetten. Het zal bestaan uit een voorgerecht die al helemaal voor je klaar is gemaakt. Het hoofdgerecht vragen we je om zelf nog even de keuken in te duiken. Geen paniek, we bereiden alles zo ver mogelijk voor en je hoeft het eigenlijk alleen op te warmen. De instructies leveren we uiteraard mee. Tevens zit er een dessert bij, die is ook al klaar om op te eten. De prijs van dit driegangenmenu is 30,- euro per persoon. Daarnaast zullen we zorgen dat er desgewenst een aantal mooie flessen Italiaanse wijn klaar staan om uit te kiezen, hierbij gaat Bas je helpen als je de bestelling op komt halen. We kunnen niet naar Italië, maar we kunnen wel thuis een Italiaanse sfeer creëren!

Het menu

Nu ben je natuurlijk hartstikke nieuwsgierig wat je kan verwachten. Het menu ziet er als volgt uit: 

 Burrata
*
Ossobuco
*
Cannoli

Voor het hoofdgerecht zal je dus nog nog even de keuken in moeten, maar we zorgen dat we je begeleiden met het gerecht mooi op het bord te krijgen! Zijn er allergieën of andere dieetwensen geef dit even aan bij het inschrijven, dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Hoe laat kan ik mijn pakket afhalen

Je kan je voor dit menu inschrijven tot en met vrijdag 15 mei 12.00 uur. Wij zorgen dan dat je jouw menu op zondag 17 mei kan ophalen, tussen 10.00 en 12.00 ochtends, zo kan je zelf kiezen of je het met lunch of diner wil serveren.
Inschrijven voor dit menu is verplicht en kan via de zijkant van deze pagina, of stuur even een email naar bas@dinneratsix.nl. We sturen een bevestiging als je inschrijving definitief is.

Klik hier om het direct te regelen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.