Fruits de mer-middag

DEEL DIT BERICHT

Zeevruchten, een liefkozende naam voor al het lekkerste uit de zee. Door onze voorliefde voor vis, schaal- en schelpdieren organiseren we op zondag 7 maart een middag zoals je ze alleen kent van de markthallen in Spanje.

Wat we gaan doen

Zondagmiddag 7 maart staat volledig in het teken van vis, schaal- en schelpdieren. We bereiden alles in de meeste pure en simpele vorm, en laten de zeevruchten volledig in hun waarde. 

Geen afgestemde gerechtjes dus, slechts klaargemaakt met een passende saus of marinade. Kies zelf waar je zin in hebt en bestel per stuk of gewicht. Alsof je langs een viskraam loopt, aanwijst wat je lekker lijkt en er meteen een kok voor je aan de slag gaat! Alleen in dit geval dan online en bij je thuis…

Wat kan je verwachten

Sinds de start van ons restaurant werken we zo goed als uitsluitend met vis uit de Noordzee. Ook voor deze zondag vormt dit de basis, de Noordzee heeft zoveel moois te bieden. Denk aan schelpjes, kreeften, oesters, inktvis en Hollandse garnalen. Uiteraard is het mogelijk om het uit te breiden met een aantal side dishes; ; ‘fare la scarpetta’ (het Italiaanse spreekwoord voor brood om je bord mee schoon te vegen), frisse salades, saffraan-aioli en verse patatten. En laten we de wijn niet vergeten, we zetten wijnen koud die prachtig samengaan met vis, schaal- en schelpdieren; Txakoli, Chablis, Albarino, Picpoul de Pinet of wat dacht je van een fles cava! 

Wij zorgen vanzelfsprekend voor duidelijke instructies om het thuis af te maken. Zijn er allergieën of andere dieetwensen geef dit dan aan bij het inschrijven, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

Hoe het werkt

Je kan je tot en met woensdag 3 maart inschrijven voor deze middag. Je ontvangt een bevestiging als je virtueel aanwezig mag zijn bij deze visafslag. Op donderdag 4 maart krijg je een link in je mail naar een bestelformulier om jouw vis voor deze zondagmiddag te bestellen. Dit is omdat we direct met de visafslag werken en zo word jij een directe tussenschakel met de visboer. Kortom: de meest verse en meest verantwoorde vis! Het bestelformulier is de gehele donderdag te gebruiken en sluit om 0.00 uur.

De inschrijving is gesloten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.