Op Eerste Paasdag verzorgen wij weer een mooi Paasmenu, echter dit jaar op een iets andere wijze…  Zondag 12 april is het weer Pasen en dan wil je natuurlijk lekker uitgebreid tafelen met elkaar. Haal je volledige menu bij ons op en serveer je gezin een mooie lunch of diner!

Wat gaan we doen

We maken deze Pasen een Paasmenu die je thuis zelf op tafel kan zetten. Het zal bestaan uit een vis voorgerecht die al helemaal voor je klaar is gemaakt. Het hoofdgerecht vragen we je om zelf nog even de keuken in te duiken. Geen paniek, we bereiden alles zo ver mogelijk voor en je hoeft het eigenlijk alleen op te warmen. De instructies leveren we uiteraard mee. Tevens zit er een dessert bij, die is ook al klaar om op te eten. De prijs van dit driegangenmenu is 30,- euro per persoon. Daarnaast zullen we zorgen dat er desgewenst een aantal mooie flessen wijn zijn om uit te kiezen, hierbij gaat Bas je helpen als je de bestelling op komt halen. Maken we je thuis-Pasen dit jaar extra speciaal! 

Het Paasmenu

Nu ben je natuurlijk hartstikke nieuwsgierig wat je kan verwachten. Het menu ziet er als volgt uit: 

 Kabeljauw | Tartaar | Saffraan | Radijs
*
Lamsschenkel | Wortel | Venkel | Dragon
*
Cheesecake | Rabarber | Magnolia

Voor het hoofdgerecht zal je dus nog nog even de keuken in moeten, maar we zorgen dat we je begeleiden met het gerecht mooi op het bord te krijgen! Zijn er allergieën of andere dieetwensen geef dit even aan bij het inschrijven, dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Hoe laat kan ik mijn pakket afhalen

Je kunt je voor dit menu inschrijven tot en met vrijdag 10 april 12.00. Wij zorgen dan dat je jouw menu op zondag Eerste paasdag kan ophalen, tussen 10.00 en 12.00 ochtends, zo kan je zelf kiezen of je het met lunch of diner wil eten.
Inschrijven voor dit menu is verplicht en kan via de zijkant van deze pagina, of stuur even een email naar bas@dinneratsix.nl. We sturen een bevestiging zodra het geregeld is.

Klik hier om het direct te regelen.