Eerste Paasdag

DEEL DIT BERICHT

Op zondag 31 maart is het Eerste Paasdag en wat ons betreft een uitstekende gelegenheid om uitgebreid met familie of vrienden te tafelen. Dat doen we uiteraard in de middag, want er is niks lekkerder dan uitgebreid lunchen op de zondagmiddag.  

28-2-2024

Wat gaan we doen

We serveren met Pasen een voorjaarslunch met de eerste producten die de natuur ons dit voorjaar te bieden heeft! Voor ons altijd een heuglijk moment als de tuinen weer in bloei komen en er weer frisse groenten en lichte producten tevoorschijn komen. Je kan deze middag zelf kiezen voor een  4 of 5 gangen menu voor de lunch. Het wordt een lunch met de eerste mooie lentegroenten aangevuld met passende vis en vleesbereidingen. Het menu is uiteraard ook geheel vegetarisch te bestellen.  

We starten de lunch met een klassieke amuse en we zorgen dat er een mooi glas bubbels is en dat er oesters in huis zijn. Het menu is verder een verrassing en zal op de creatieve wijze zijn zoals je dat van ons gewend bent. 

We regelen die middag een aantal mooie flessen wijn die specifiek goed gaan bij het voorjaar, zowel wit als gekoelde rode wijn. We vinden het leuk om samen met jou een mooie fles wijn bij de lunch uit te zoeken, maar desgewenst kunnen we ook een aantal losse glazen schenken. Zoals je al merkt, je kan het zo groots uitpakken als je zelf zou willen. We maken de keuzes beperkt om het niet ingewikkeld te maken, maar hoe lang en uitgebreid je wilt tafelen kan je zelf bepalen. 

Het menu kost voor 4 gangen 45,- en voor 5 gangen 55,- euro. Je kan vanaf 13.00 uur arriveren, maar bij het inschrijven kan je zelf aangeven hoe laat je wil starten.

Inschrijven

Je kan via de widget rechts onderin het evenement Eerste Paasdag vinden. Via die link kan je de reservering plaatsen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. We hebben een beperkt aantal plekken, je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen. Wij hebben er alvast zin in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.