Een wild menu bij je thuis!

DEEL DIT BERICHT

Het wildseizoen is in volle gang, en daar worden wij zelf een beetje wild van. Graag delen we dat met een mooi viergangenmenu voor bij jou thuis! Op zondag 29 november kan je dit menu bij ons afhalen om er thuis een wilde middag of avond van te maken.

Wat we gaan doen

Het wordt een een viergangen-wildmenu dat je thuis kunt serveren. Dit is net als de gebruikelijke menu’s met minimale inspanning op tafel te toveren! Geen paniek dus. De instructies hiervoor leveren we uiteraard mee.
Het menu kost 38,- euro per persoon, en bestaat uit een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. De smaken en gerechten sluiten mooi aan bij dit herfstige weer. Daarnaast staan er desgewenst een aantal mooie flessen wijn klaar om uit te kiezen. Bas helpt met kiezen als je de bestelling komt ophalen.
Verheug jij je ook al op een knusse, warme en vooral wilde zondagmiddag (of avond)?

Het wildmenu

Met dit wilde thema hebben we een aantal mooie producten weten te vangen. Het wildmenu ziet er als volgt uit:

Terrine van hert met walnoot, kweepeer en roodlof
*
Ravioli van wildzwijn met bouillon van geroosterde knolselderij en paddenstoelen
*
Fazant in spek met zuurkool en mispeljus
*
Toffee van pompoen met mandarijn en witte chocola

Wij zorgen vanzelfsprekend voor duidelijke instructies om het menu thuis te serveren. Zijn er allergieën of andere dieetwensen geef dit dan aan bij het inschrijven, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

Wanneer je de bestelling kan plaatsen

| Het menu is uitverkocht | 
Op zondag 29 november kun je het wildmenu komen ophalen tussen 10.00 uur en 12.00 uur ’s ochtends. Zo heb je alles op tijd in huis om te lunchen of te dineren.
Inschrijven voor dit menu is verplicht en kan via de zijkant van deze pagina, of stuur even een mail naar bas@dinneratsix.nl. We sturen een bevestiging als je inschrijving definitief is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.