Digestieven proeverij

DEEL DIT BERICHT

Op zondagmiddag 21 november organiseren we een digestieven-proeverij. We hebben een mooie selectie voor je gemaakt. Het wordt een gezellige én leerzame middag.

We proeven deze middag een selectie van destillaten en likeuren. Soms naast elkaar, om de verschillen duidelijk te maken, soms gewoon op zichzelf. We zullen uitleggen waar de verschillen vandaan komen en wat een mooi digestief zo bijzonder maakt! Het wordt geen belerende informatieve middag, maar we vertellen er met plezier over en er is natuurlijk ruimte voor vragen of opmerkingen. Of je nu een gevorderde drinker bent of niet, voor een ieder is het interessant om verschillende destillaten te proeven en er je eigen nuances uit te halen. 

Lekker aan het einde van de middag

We gaan proeven van 15.00u tot 18.00u, wat ons betreft een heerlijke zondagmiddagbesteding. Proef de bijzondere dranken en discussieer met elkaar over de smaken. We gaan voor een ontspannen sfeer waar er de ruimte is om rond te lopen of rustig aan tafel te zitten. Uiteraard horen daar einde van de middag ook nog wat lekkere hapjes bij, wij zorgen dat er iets passends geserveerd wordt.

Reserveren voor de proeverij

De kosten voor deze proeverij bedragen €35,- per persoon. Je kan via deze knop of aan de zijkant van deze pagina je reserveringsaanvraag doen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. Je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen. Wij hebben er alvast zin in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.