Beaujolais proeverij

DEEL DIT BERICHT

Op zondagmiddag 17 oktober organiseren we weer een wijnproeverij, dit keer geheel in het teken van de Beaujolais. De Beaujolais heeft te kampen gehad met een klein imago probleem, maar is nu weer helemaal terug van weg geweest!

Wijnen proeven uit de Beaujolais

De proeverij is op zondagmiddag 17 oktober. Je wordt ontvangen met een aperitief en daarna proeven we deze middag verschillende wijnen die allen uit de Beaujolais streek komen. Met zijn tien verschillende Cru’s zullen we een mooie selectie maken. We lichten de wijnen uiteraard toe en vertellen daarbij alles wat je over de Beaujolais zou moeten weten. Proef je deze middag een wijn waar je geen genoeg van kan krijgen, dan kan je deze wijn na afloop uiteraard ook meteen bestellen.

Zondagmiddag besteding

De proeverij is van 15.00 tot 18.00. Wat ons betreft een heerlijke zondagmiddag besteding. Proeven van bijzondere wijnen, discussiëren over de smaken, leren over een wijnstreek maar natuurlijk vooral gezellig! Uiteraard hoort er einde van de middag wat te eten bij de wijn, wij zorgen dan ook voor wat lekkere hapjes.

Reserveren voor de wijnproeverij

De kosten voor deze proeverij bedragen €35,- per persoon. Je kan via deze link je reserveringsaanvraag doen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. We hebben beperkte plekken, je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen. Wij hebben er alvast zin in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.