Cultuurnacht 28-10-23

DEEL DIT BERICHT

Traditiegetrouw in het weekend waarin de klok een uur wordt verzet, is de cultuurnacht dit jaar op zaterdag 28 oktober. Op verschillende plekken in ’t Oude Dorp de hele avond voorstellingen, live muziek en gezelligheid! 

Diner

Voordat het feest en de live muziek begint serveren wij een diner voor een select gezelschap. Het wordt een vijfgangen verrassingsmenu waarmee we rond 18.00u starten. Tijdens het diner zal de band alvast wat live achtergrondmuziek spelen. Het diner duurt tot uiterlijk 22.00, vanaf 22.30 is ruimte voor instroom om naar de band te luisteren.

Bluez & Bones

Bluez & Bones is een ervaren bluesrockband, die het publiek verrast met een mix van blues , pop en een vleugje rock en jazz. In de kroeg, op het festival, in het theater of (thuis) op je feest; daar waar Bluez & Bones speelt, is het altijd genieten van goede muziek! De band bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten, die bij elk optreden hetzelfde doel voor ogen hebben: een feestje bouwen, het publiek vermaken en iedereen een onvergetelijke middag of avond bezorgen. De band bestaat sinds oktober 2015, heeft al vele optredens achter de rug en weet maximaal in te spelen op de locatie én op de gelegenheid.

Dit jaar speelt Bluez & Bones akoestisch, het wordt hierdoor een sfeervolle en ontspannen avond in een wat rustigere setting. Kom gerust vanaf 22.30 binnen lopen om te genieten van de fijne muziek die de mannen maken!

Hoe laat

Om te komen eten willen we je vragen om van te voren te reserveren en rond 18.00 uur aan te schuiven, zodat we genoeg tijd hebben voor het diner. De band zal beginnen om 22.30 uur. Als je na het eten komt, willen we je vragen om niet te vroeg te komen.

Inschrijven

Via onze reserveringsmodule rechtsonder op elke pagina kan je een reservering maken voor het diner. Dit gaat via ‘promotie’. Als je alleen voor de muziek wilt komen is dat ook mogelijk, hier hoef je niet voor te reserveren maar kan je vanaf 22.30 binnen komen lopen.

Voor het volledige programma verwijzen we je naar www.cultuurnachthouten.nl Hier komt een blokkenschema op te staan. Daarmee kan je zien hoe laat en in welke gelegenheid jouw favoriete muziek komt. De meeste mensen hoppen van de ene naar de andere locatie, wel zo leuk toch?!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.