Cultuurnacht 2022

DEEL DIT BERICHT

Het heeft even geduurd maar er komt weer een nieuwe cultuurnacht! Traditiegetrouw in het weekend waarin de klok een uur wordt verzet, is het dit jaar op zaterdag 29 oktober. Op verschillende plekken in ’t Oude Dorp de hele avond voorstellingen, live muziek en gezelligheid! 

Diner

Voordat het feest en de live muziek begint serveren wij een diner voor een select gezelschap. Het wordt een viergangen verrassingsmenu waarmee we om 18.00u starten. Op deze manier zijn we op tijd klaar om na het diner te kunnen blijven plakken en desgewenst de dansvloer op te gaan. Heel leuk om deze avond te komen dineren want je bent verzekerd van een plekje en je kan ook lekker natafelen als de band begint met optreden!

Optredens

Het begint ondertussen al een beetje tradititie te worden, ook dit jaar komen onze huisband en huis DJ weer!
Bluez & Bones is een ervaren bluesrockband, die het publiek verrast met een mix van blues , pop en een vleugje rock en jazz. In de kroeg, op het festival, in het theater of (thuis) op je feest; daar waar Bluez & Bones speelt, is het altijd genieten van goede muziek! De band bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten, die bij elk optreden hetzelfde doel voor ogen hebben: een feestje bouwen, het publiek vermaken en iedereen een onvergetelijke middag of avond bezorgen. De band bestaat sinds oktober 2015, heeft al vele optredens achter de rug en weet maximaal in te spelen op de locatie én op de gelegenheid.

Misschien ken je Luuk wel als DJ en entertainer bij de wedstrijden van Taurus H1, waar hij het publiek en het team opzweept met feestnummers en hitjes. Of ben je hem deze zomer tegen gekomen tijdens de wedstrijden en feesten van de Beach Volleybal Tour? Overal waar Luuk komt weet hij de muziek af te stemmen op de sfeer in het publiek. Dus maak je op voor een energieke avond met hits, house en goede dance platen!

Hoe laat

Om te komen eten willen we je vragen om van te voren te reserveren en rond 18.00 uur aan te schuiven, zodat we genoeg tijd hebben voor het diner. De band zal beginnen om 21.30 uur. Als je na het eten komt, willen we je vragen om niet te vroeg te komen. Luuk zal vervolgens tot in de vroege uurtjes door gaan om het feestje af te sluiten.

Inschrijven

Via deze link kan je aanmelden voor het diner, of stuur een email naar bas@dinneratsix.nl om te kijken of er beschikbaarheid is. Voor de optredens is het niet nodig om je in te schrijven maar kan je vanaf 21.00 uur binnen wandelen. De inschrijving voor het diner is niet meteen definitief, je ontvangt nog een email om het te bevestigen.

Voor het volledige programma verwijzen we je naar www.cultuurnachthouten.nl Hier komt een blokkenschema op te staan. Daarmee kan je zien hoe laat en in welke gelegenheid jouw favoriete muziek komt. De meeste mensen hoppen van de ene naar de andere locatie, wel zo leuk toch?!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.