We bestaan 5 jaar, ons eerste lustrum!

DEEL DIT BERICHT

We bestaan dit jaar alweer 5 jaar, is dat even snel gegaan! Uiteraard met de nodige pauzes en perikelen maar op 18 september vieren wij ons 5 jarig bestaan. We willen dit natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan en organiseren daarom op zondag 18 september een champagneproeverij! 

Wat gaan we doen

De champagneproeverij is op zondagmiddag 18 september. Je wordt ontvangen met een aperitief en daarna proeven we deze middag vijf verschillende soorten champagne. Het is tenslotte een feestelijke middag en wat past daar beter bij dan een aantal mooie champagnes!

Met de verschillende stijlen die er in de Champagne streek gemaakt worden vinden we het leuk om de veelzijdigheid te laten proeven. We lichten de wijnen uiteraard toe en vertellen daarbij alles wat je over de Champagne zou moeten weten. Maar het belangrijkste is om samen te genieten en te kunnen proosten op ons eerste lustrum!

Hoe laat is het

De proeverij is van 15.00u tot ongeveer 18.00u. Wat ons betreft een heerlijke zondagmiddag besteding. Proeven van bijzondere champagnes, proosten op ons 5 jarig bestaan en natuurlijk vooral veel gezelligheid! Uiteraard horen er einde van de middag wat leuke hapjes bij en zullen wij voor iets passends bij de champagne zorgen.

Inschrijven

De kosten voor deze proeverij bedragen €50,- per persoon. Je kan via deze link je reserveringsaanvraag doen. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. We hebben een beperkt aantal plekken, je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen. Wij hebben er alvast zin in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.