Bourgogne borrel

DEEL DIT BERICHT

Het lijkt ons gezellig om het jaar te beginnen met een nieuwjaarsborrel en in dit geval doen we dat met een thema, Bourgogne! 

Wat gaan we doen

De borrel is zondagmiddag 7 januari waarbij je wordt ontvangen met een klassiek aperitief. We serveren gedurende de middag verschillende wijnen en delen lekkere hapjes uit voor bij de borrel. De wijnen komen allemaal uit de Bourgogne, dat leek ons een mooie start voor het nieuwe jaar! De borrel is zoveel mogelijk staand, maar je mag uiteraard gaan zitten waar je wil. Het wordt geen klassieke proeverij, maar we zullen de wijnen uiteraard toelichten. Het gaat tenslotte om het hebben van een gezellige middag met elkaar en te proosten op het nieuwe jaar! 

Hoe laat is het

De borrel is van 15.00u tot ongeveer 18.00u. Wat ons betreft een heerlijke zondagmiddagbesteding. Proeven van bijzondere wijnen, discussiëren over de smaken maar natuurlijk vooral veel gezelligheid! Een goed moment om af te spreken met vrienden en bekenden waar je niet aan toegekomen ben rond de feestdagen, zo luiden we gezamenlijk het nieuwe jaar in! 

Inschrijven

De kosten voor deze borrel bedragen €50,- per persoon. Je kan rechtsonder op de pagina je reserveringsaanvraag doen via de reserveermodule. Uiteraard mag je ook even bellen naar het restaurant (030-2746272) of mailen naar bas@dinneratsix.nl. We hebben een beperkt aantal plekken, je krijgt van ons een bevestiging als je aanvraag goed is ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.