2 jarig bestaan!

DEEL DIT BERICHT

“2 jaar alweer?”, “2 jaar pas?”  Op 21 september zijn we 2 jaar open. Als we dit vertellen aan mensen zijn de reacties eigenlijk altijd verbaasd, bij de een dat zo snel is gegaan bij de ander het idee dat we al veel langer bezig zijn. Voor onszelf is het in ieder geval voorbij gevlogen, maar willen dit moment niet zomaar voorbij laten gaan. We geven dan ook op zaterdagavond 21 september een feestje!

 

We bestaan 2 jaar en vieren feest 

Op zaterdag 21 september geven we avonds een feestje. We hebben voor deze avond live muziek geregeld, Bluez & Bones komt!  Het is een band gespecialiseerd in toffe Blues muziek. Wellicht ken je ze nog wel van de Cultuurnacht. Ze starten om 22.00 uur en je kan vrij binnen lopen. Bestel je drankje aan de bar en geniet van de muziek, er mag gedanst worden!

Kom eerst lekker eten

Wil je verzekerd zijn van een plekje dan kan je natuurlijk ook eerst komen eten. We serveren die avond een vast menu om te zorgen dat we uitgegeten zijn zodra de band begint. We vragen of je tussen 18.00 en 18.30 wilt binnenkomen en we serveren een 4 gangen menu, waarbij we uiteraard rekening kunnen houden met voorkeuren of dieetwensen. Na het eten kan je blijven zitten en luisteren naar de muziek of trek je dansschoenen aan en swing mee op de dansvloer!

Reserveren of binnen lopen

Reserveren kan via de ‘reserveren’ knop op de deze pagina. Reserveren is alleen nodig als je ook eerst wilt komen eten. Wil je alleen een drankje komen doen zodra de band speelt dan kan je vanaf 22.00 uur binnen lopen. Wil je eerst nog iets meer informatie of even overleggen over het menu, mail dan naar bas@dinneratsix.nl.

Leuk als je erbij bent, wij hebben er alvast zin in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze nieuwe evenementen en krijg geweldige recepten van onze chef.