Zakelijk uit eten in Houten

Wij hebben inmiddels veel ervaring en succes met speciale arrangementen voor zakelijk uit eten gaan en andere aangelegenheden. In goed overleg maken we een mooi programma waarbij bijna alles mogelijk is. Borrelen, eten, drinken, presentaties, live muziek, alles kan. Dit doen we voor de lunch, rond borreltijd of ’s avonds. Maar ook op de dagen dat we normaal gesloten zijn (zondag en maandag) , geen enkel probleem. Je vertelt ons het doel van de bijeenkomst en wij maken een creatief voorstel.

Wil je een rustige tafel voor twee om te dineren met een zakenpartner, waarbij je alles geregeld wilt hebben en niet teveel gestoord wil worden? Dat kan! Maar we kunnen natuurlijk ook een feestelijk diner voor het gehele personeel verzorgen. Wil je dit liever voor de lunch organiseren? Geen enkel probleem, we denken graag mee voor een passende invulling!

 

Flexibiliteit

Vertel ons wat je wensen zijn. Eet je bepaalde ingrediënten liever niet? Heb je voorkeur voor vlees of vis of juist vegetarisch? Naast onze kleine maar veelzijdige menukaart hebben we altijd nog andere opties. Vraag ernaar.

We houden ook graag rekening met andere wensen zoals bijvoorbeeld het tempo waarin je de gerechten geserveerd wil krijgen of je voorkeur voor een tafel of plek in het restaurant. Als je zakelijk uit eten gaat begrijpen wij dat je bepaalde wensen hebt. Geeft dit bij ons aan en wij regelen het voor je.

 

Centraal gelegen in Midden Nederland

Houten is een dorp vlak onder Utrecht. Daarmee is het een uitermate geschikte plek om zakelijk uit eten te gaan centraal in Nederland.  Kom je met je gezelschap uit verschillende windstreken? Houten is makkelijk bereikbaar via de A27 en je hoeft zoals in Utrecht een druk centrum in met dure parkeergarages. Je parkeert vervolgens gratis op ons eigen ruime parkeerplaats achter het restaurant.