Zakelijk uit eten in Houten

Wij hebben inmiddels veel ervaring en succes met speciale arrangementen voor zakelijk uit eten gaan en andere aangelegenheden. In overleg stellen we een programma samen. Borrelen, eten, drinken, presentaties, live muziek, alles kan. ’s Middags een lunch, een borrel of ’s avonds een diner. Ook op de dagen die we gesloten zijn (zondag en maandag). Vertel ons het doel van de bijeenkomst en wij maken een creatief voorstel.

Wil je een rustige tafel voor twee om te dineren met een zakenpartner, waarbij het fijn is als alles vooraf besproken is zodat wij op de avond zelf niet teveel hoeven storen? Dat kan! We kunnen natuurlijk ook een feestelijk diner verzorgen waar meer personeel bij uitgenodigd is. Ook dit kan ’s middags met een lunch of een middagborrel.

Flexibiliteit

Eet of mag je bepaalde ingrediënten niet? Heb je voorkeur voor vlees of vis of juist vegetarisch? Naast onze kleine maar veelzijdige menukaart hebben we altijd nog andere opties. Vertel ons wat je wensen zijn.

We houden ook graag rekening met andere wensen, zoals bijvoorbeeld het tempo waarin je de gerechten geserveerd wilt krijgen of je voorkeur voor een tafel of plek in het restaurant. Als je zakelijk uit eten gaat, begrijpen wij dat je bepaalde wensen hebt.

Centraal gelegen in Midden Nederland

Houten is een dorp vlak onder Utrecht. Midden in Nederland dus, en een geschikte plek om af te spreken met een gezelschap uit verschillende windstreken. Met de trein en via de A27 ben je er zo, zonder druk centrum en peperdure parkeergarages. Je parkeert gratis op ons parkeerplaats achter het restaurant.