Wijn proeven in Houten

Regelmatig organiseert Dinner at Six wijnproeverijen, een heerlijke besteding voor de zondagmiddag. Wij doen dit natuurlijk wel op geheel eigen wijze. In een ontspannen sfeer proef je bijzondere wijnen die overal vandaan kunnen komen maar we plakken altijd een thema aan de middag. De ene keer is dat het seizoen de andere keer een specifiek land. Soms met een uitgebreide lunch en gericht op wijn en spijs combinaties. Soms meer in een borrel setting met lekkere hapjes en mogelijkheid om rond te wandelen. Wijn proeven in Houten kan dus bij Dinner at Six!

Verstand van wijn

Geen overdreven gedoe en onbegrijpelijke uitleg van mensen die meer Frans dan Nederlands spreken maar gewoon wijn-enthousiastelingen die met veel plezier vertellen over de wijnen zelf en de makers van de wijnen. Uiteindelijk is er altijd maar een onderdeel echt belangrijk: of je de wijn lekker vindt!

Geen dertien in een dozijn wijnen

We kiezen liever niet voor de bekendere namen in onze proeverijen. Niet dat deze wijnhuizen geen goede wijn maken maar we zijn vooral op zoek naar wat een wijn echt bijzonder maakt. We kiezen dus niet voor de gemakkelijke weg maar zijn altijd op zoek naar die briljantjes die het leven leuker maken. Mensen verrassen met nieuwe smaken en creativiteit is wat wij het allerleukst vinden om te doen. Zoals bijvoorbeeld Griekse wijn, heb jij dat wel eens gedronken?

Lekker hapje erbij

Dinner at Six zou Dinner at Six niet zijn als de wijnen niet vergezeld zouden gaan met mooie bijpassende hapjes. Het een kan bijna niet zonder het ander. Weg met uitspugen, water drinken en droog brood tussendoor. Wijn proeven is plezier en genieten met elkaar.

Hou de website in de gaten

Deze wijnproeverijen kondigen wij aan in onze nieuwsbrieven en op onze website. Ze zijn kleinschalig van karakter en dus snel volgeboekt. Via de agenda pagina kan je altijd volgen wanneer de volgende proeverij er weer aan komt. Bijzonder wijn proeven in Houten, wie had dat gedacht!

Proef je wijnen die je bevallen en zou je een of meerdere flessen willen bestellen? Na afloop kan je bij ons de wijnen bestellen en vaak horen daar ook nog leuke kortingen bij op geproefde wijnen.