Valentijnsdag

De dag van de liefde. Bij ons mag je elke dag de liefde vieren. Maar wij begrijpen ook dat het er niet altijd van komt. Er bij stilstaan dat het belangrijk is om dit vaker te vieren des te meer! Nodig je liefde uit voor deze dag en verras haar of hem met een mooi diner. We serveren een speciaal 4 gangen Valentijnsmenu. We verzorgen voor jou en je geliefde een mooie avond uit met dit menu en natuurlijk is het uit te breiden met mooie wijnen om het compleet te maken.

Op deze manier weet je zeker dat je indruk maakt, in plaats van weer zo’n lullige roos…

Menu

We serveren een  vier gangen verrassingsmenu met Valentijnsdag. Als je dan toch je geliefde verrast met een leuk etentje dan is het ook leuk als wij jullie kunnen verrassen met de gerechten. Uiteraard kun je altijd bij ons aangeven als je bepaalde ingrediënten echt niet eet, allergieën hebt of andere dieetwensen. We houden hier dan rekening mee. Wil je liever wat te kiezen hebben? Vraag dan naar ons menu en kies je eigen gerechten.

Reserveren

Reserveren kan direct, hier rechts op de pagina. We stellen het op prijs als je direct aan kan geven indien er dieetwensen zijn. Wil je jouw geliefde bij binnenkomst direct verrassen met een fles champagne? Dat kan natuurlijk! Geef het aan en wij regelen het voor je.

Parkeren

Kom je met de auto? Wij hebben een ruime eigen parkeergelegenheid achter het restaurant. Voor de Bob schenken wij ook bob arrangementen of kies een van onze huisgemaakte limonades.

Ben je lekker op de fiets? Tevens achter het restaurant kan je de fiets veilig stallen in onze fietsenrekken. Fietsstad Houten is goed ingericht om ons makkelijk te vinden. Kijk ook op onze route pagina voor meer informatie.